You are here: Home » Beauty » Crème tegen droge handen

Crème tegen droge handen

geschreven door Constance

Heb je, net als ik, in de winter ook altijd last van hele droge handen, kloofjes en andere narigheid? Want zodra het kouder is dan 10 graden boven nul krijg ik gelijk te maken met allerlei ‘hand’probleempjes.

De huid van je handen heeft behoorlijk te lijden want deze komen vaak in de buitenlucht en speciaal hiervoor heeft Palmer’s 3 geconcentreerde crèmes in handige meeneemtubes, die de handen verwennen en verzachten.

Palmer’s Cocoa Butter Formula Geconcentreerde Crème – Deze rijke, voedende crème smelt direct op de huid. De gecertificeerde, organische cacaoboter gecombineerd met vitamine E heeft een intensief hydraterende en herstellende werking. Met een hoge concentratie pure cacaoboter van maar liefst 50% is deze crème ideaal voor de droge, ruwe huid. De heerlijke warme chocoladegeur zorgt voor een extra dimensie!

Palmer’s  Olive Butter Formula Geconcentreerde Crème – Pure olijfboter en gecertificeerde organische extra vierge olijfolie zijn samengevoegd tot een rijke antioxidant combinatie die een diep hydraterend en verzorgend effect op de huid heeft. Droge handen worden direct fluweelzacht en glad. De crème heeft een prettige frisse, verzorgende geur.

Palmer’s Shea Butter Formula Geconcentreerde Crème – Gecertificeerde organische sheaboter en vitamine E hebben een intensief hydraterende en beschermende werking voor de droge en gevoelige huid. De romige, verzorgende crème voedt en kalmeert de winterhuid direct. De ultrazachte formule gaat irritaties en jeuk tegen. De huid voelt weer comfortabel en gezond aan.

Palmer’s Geconcentreerde Crèmes zijn ook zeer geschikt voor droge en ruwe plekjes op ellebogen, knieën en hielen en is te koop bij de drogist.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com