Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De vernieuwde Microsoft Surface Arc Mouse ligt in de winkels De vernieuwde Microsoft Surface Arc Mouse ligt in de winkels
  • Mail & Win; Logitech Silent Mouse Mail & Win; Logitech Silent Mouse
  • Nieuwe Wacom Bamboo Pad Nieuwe Wacom Bamboo Pad
  • Logitech introduceert ultradunne muis Logitech introduceert ultradunne muis
  • Medion Desktop PC bij Aldi Medion Desktop PC bij Aldi
  • Nieuwe Logitech draadloze muis Nieuwe Logitech draadloze muis
ladygadgets

iPad app voor katten

Speciaal voor de kattenliefhebbers onder ons, heb ik een iPad app gekocht waar je kat mee kunt spelen, het toch voor de beestjes tenslotte ook Kerst nietwaar?

De iPad App Games for Cats heeft 2 verschillende functie’s: met het ene spel kan de kat laserstralen achterna zitten en met het andere spel een muis. Onze Noorse boskat Noa (Testkat) vond het spel met de laserbollen maar zo zo, maar voor het muizenspel heeft ze meer interesse. Alleen gaat ze nog niet met haar poot op het scherm om de muis aan te raken, dat gaat haar iets te ver, want volgens mij prefereert ze dan toch een levende muis. Terwijl er toch van die leuke YouTube filmpjes zijn waarbij de katten helemaal enthousiast werden van deze virtuele muizenjacht, maar ja Testkat voelt zich hier waarschijnlijk te goed voor.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Rp34SqtIJtU[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?