You are here: Home » iPad » iPad app voor katten

iPad app voor katten

geschreven door Constance

Speciaal voor de kattenliefhebbers onder ons, heb ik een iPad app gekocht waar je kat mee kunt spelen, het toch voor de beestjes tenslotte ook Kerst nietwaar?

De iPad App Games for Cats heeft 2 verschillende functie’s: met het ene spel kan de kat laserstralen achterna zitten en met het andere spel een muis. Onze Noorse boskat Noa (Testkat) vond het spel met de laserbollen maar zo zo, maar voor het muizenspel heeft ze meer interesse. Alleen gaat ze nog niet met haar poot op het scherm om de muis aan te raken, dat gaat haar iets te ver, want volgens mij prefereert ze dan toch een levende muis. Terwijl er toch van die leuke YouTube filmpjes zijn waarbij de katten helemaal enthousiast werden van deze virtuele muizenjacht, maar ja Testkat voelt zich hier waarschijnlijk te goed voor.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Rp34SqtIJtU[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com