Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
shoppen

Lang en glanzend haar met Keratine

Wie wil dat nou niet? Mooi, glanzend, pluisvrij en gezond haar en dat 3 maanden lang!

Dat kan met de Global Keratin behandeling die je bij de kapper kunt laten doen en dit is geschikt voor elk haartype. Tijdens de behandeling wordt er een organissche, bio-actieve keratine op je haar aangebracht en deze zorgt voor herstel van je haar, en wel meteen.  Een behandeling met Global Keratin duurt tussen de 1,5 – 3 uur  en dit is afhankelijk van de lengte en dikte van het haar.
Eerst wordt je haar gewassen met de speciale Clarifying Shampoo van Global Keratin en hiermee worden de haarschubben geopend zodat de keratine goed in je haar kan trekken. Daarna wordt de keratine, pluk voor pluk, op handdoekdroog haar aangebracht en daarna wordt je haar geföhnd en gestijld met een stijltang. Thuis mag je je haar 2 dagen niet wassen voor het beste resultaat en dan ziet je haar er 3 maanden geweldig uit.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?