Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
ladygadgets

Jabra heeft een nieuwe Skype hoofdtelefoon

Heb je familieleden of vrienden in het buitenland wonen en wil je ze met Kerst, via Skype, fijne Kerstdagen en een gelukkig 2011 toewensen?

Jabra heeft nu de EXTREME (for PC),  een draadloze headset die is geoptimaliseerd voor Skype en dankzij de multi-use technologie kunnen 2 systemen met de headset worden verbonden. Geen gehannes meer met verschillende headsets, maar een eenvoudige draadloze twee-in-één oplossing. Dus kan je de EXTREME (for PC) gebruiken om mee te Skypen, maar ook voor je mobiele telefoon.  En met USB-adapter maak je heel gemakkelijk contact met je pc: steek de USB-adapter in de computer en je kunt bellen. De headset heeft een strak ontwerp en dankzij de meegeleverde Ultimate-fit Eargels en draaibare oorhaak past de headset perfect in en om elk type oor.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?