You are here: Home » Ladygadgets » Jabra heeft een nieuwe Skype hoofdtelefoon

Jabra heeft een nieuwe Skype hoofdtelefoon

geschreven door Constance

Heb je familieleden of vrienden in het buitenland wonen en wil je ze met Kerst, via Skype, fijne Kerstdagen en een gelukkig 2011 toewensen?

Jabra heeft nu de EXTREME (for PC),  een draadloze headset die is geoptimaliseerd voor Skype en dankzij de multi-use technologie kunnen 2 systemen met de headset worden verbonden. Geen gehannes meer met verschillende headsets, maar een eenvoudige draadloze twee-in-één oplossing. Dus kan je de EXTREME (for PC) gebruiken om mee te Skypen, maar ook voor je mobiele telefoon.  En met USB-adapter maak je heel gemakkelijk contact met je pc: steek de USB-adapter in de computer en je kunt bellen. De headset heeft een strak ontwerp en dankzij de meegeleverde Ultimate-fit Eargels en draaibare oorhaak past de headset perfect in en om elk type oor.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com