You are here: Home » Accessoires » Kärcher ruitenreiniger

Kärcher ruitenreiniger

geschreven door Constance

Heb je ook zo’n hekel aan ramen lappen, net als ik? En lukt het je ook nooit om je ramen streeploos te krijgen?

Met de Kärcher Window Vac (ofwel ruitenreiniger) is dit verleden tijd, want dit snoerloze apparaat is de 1e ruitenwisser die vloeistoffen opzuigt voor een streeploos, glanzend resultaat. Verder kan je met de Kärcher WV 50 plus niet alleen ramen lappen, maar hij werkt ook op andere gladde oppervlaktes en hij werkt ook nog eens sneller dan een zeem, spons, wisser en emmer.

Hoe werkt de Kärcher precies? Eerst sproei (met de bijgeleverde sproeifles) je het raam met water en een schoonmaakmiddel, daarna reinig je het raam dmv. de microvezeldoek op de veger en daarna zuig je het vuile water van het raam.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com