Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; LauraStar Smart Strijksysteem Test; LauraStar Smart Strijksysteem
  • Black & Decker lanceert de Steamitt Black & Decker lanceert de Steamitt
  • Nieuw Philips PerfectCare strijksysteem en stoomstrijkijzer Nieuw Philips PerfectCare strijksysteem en stoomstrijkijzer
  • Test; Tefal Stoomgenerator Test; Tefal Stoomgenerator
  • Gadget Test; Nieuwe Tefal Stoomgenerator Gadget Test; Nieuwe Tefal Stoomgenerator
  • Pastelkleuren gebruiken in interieur Pastelkleuren gebruiken in interieur
ladygadgets

Kärcher ruitenreiniger

Heb je ook zo’n hekel aan ramen lappen, net als ik? En lukt het je ook nooit om je ramen streeploos te krijgen?

Met de Kärcher Window Vac (ofwel ruitenreiniger) is dit verleden tijd, want dit snoerloze apparaat is de 1e ruitenwisser die vloeistoffen opzuigt voor een streeploos, glanzend resultaat. Verder kan je met de Kärcher WV 50 plus niet alleen ramen lappen, maar hij werkt ook op andere gladde oppervlaktes en hij werkt ook nog eens sneller dan een zeem, spons, wisser en emmer.

Hoe werkt de Kärcher precies? Eerst sproei (met de bijgeleverde sproeifles) je het raam met water en een schoonmaakmiddel, daarna reinig je het raam dmv. de microvezeldoek op de veger en daarna zuig je het vuile water van het raam.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?