You are here: Home » Shoppen » Je eigen Personal Assistent met Fetch

Je eigen Personal Assistent met Fetch

geschreven door Constance

Heb je een loodgieter of fietsenmaker nodig, een last-minute oppas of moet er iemand in je huis wachten op de nieuwe wasmachine? En wat je van de Kerstboodschappen die nog allemaal in huis gehaald moeten worden?

Dat kan worden opgelost met Fetch. Dit is je persoonlijke assistente in Amsterdam waar je tijd en hulp kunt kopen. Fetch  kan  alles  regelen,  van  een  doosje  lenzen  tot  winterbanden  of  het  achterhalen  van  het  adres  van  die  leuke  dame of lekkere heer  die  je  gister  in  de  kroeg  ontmoette.  Een  veelgevraagde  service  is  het  regelen  van  een  student  die  in  jouw  huis  wacht  op  een  monteur  of  leverancier  zodat  je  geen  halve  dag  vrij  hoef  te  nemen.  Ook  kan je je pakketjes  en  internetbestellingen  naar  Fetch  laten  sturen,  die  het  vervolgens  thuis  voor  je  neerlegt  zodat  je  niet  in  de  rij  hoeft  te  staan  bij  het  postkantoor of thuis hoeft te blijven voor het afleveren.

Om klant te worden betaal je niks, en daarna krijg je toegang tot een gedeeld PA. Deze PA ontvangt je wensen en verzoeken gaat hiermee aan de slag, zoals een goede cv-monteur, een taxi of een hotelovernachting. Maar ook kan Fetch een van haar eigen koeriers op pad sturen.  Je  betaalt  voor  de  diensten  van  Fetch  met  credits  die  te  koop  zijn  in  losse  pakketten  of  een  maandelijkse  abonnement.  Gekochte  credits  blijven  altijd  geldig en betaalt alleen als je gebruik maakt van Fetch.   Je  kan  Fetch ook cadeau  doen.  Daarvoor  is  er  de  Fetch  cadeaubon  (met  30-­‐60-­‐120-­‐240  credits)  die  telefonisch  kan  worden  besteld.  Fetch  heeft  haar  eerste  kantoor  geopend  in  het  hart  van  de  Amsterdamse  Pijp en nu is er, voor nieuwe klanten, een welkomspakket van 120 credits voor Euro 55,-!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com