You are here: Home » Columns » Homemotion House in Villa Arena

Homemotion House in Villa Arena

geschreven door Constance

Het is  zover! Een nieuwe winkel is geopend in Villa Arena, het Homemotion House.

Een unieke beleving van wonen in de meest ruime zin. Wat is daar dan te vinden? Home Motion staat  het draadloos bedienen van apparaten( denk bijvoorbeeld aan de thermostaat of zonwering)  in en om uw huis centraal.

Het wordt met een mooi woord ook wel Domotica genoemd. Nog even domotica uitleggen…Het multifunctioneel toepassen van slimme elektronische voorzieningen die het wooncomfort, de veiligheid en het efficiënt gebruik van energie bevorderen.

Deze winkel is uniek! En moet je zeker bezoeken al was het maar om te zien wat er allemaal kan in je woning  m.b.t. domotica.

Het Homemotion House laat zien wat je in je eigen huismogelijk is aan te sturen met behulp van bijvoorbeeld de  iPhone of iPad. Ook als je niet thuis bent!

Bijvoorbeeld:

  • Garagedeuren die open gaan op jouw tijd en vanaf je computerscherm.
  • Buiten- en binnenverlichting die op een vooraf ingestelde tijd aanspringen.
  • Allerlei typen  jaloezieën, rolgordijnen en zonwering  die open gaanof sluiten door een licht- of warmtesensor of vanaf je I-Phone.
  • Op het terras, laat je de zonwering met verlichting en ingebouwde speakers open, dicht en aan gaan. En kan je  je favoriete muziek van je iPod laten spelen.

Alles  wordt er gedemonstreerd hoe eenvoudig de bediening is. Er is nog veel meer mogelijk. Daarom een kersttip van de InterieurTipgever… beter is het zelf te beleven  in het Homemotion House, daar staat onder andere een lekkere zithoek waar vandaan je automatisch de gordijnen kunt sluiten.

Laat je dus verrassen en ga lekker een kijkje nemen, bijvoorbeeld tussen kerst en oud en nieuw, in het Homemotion House in Villa Arena Amsterdam.

En verrassend genoeg…Domotica is niet iets voor de toekomst of alleen voor mensen met ruime financiële middelen. Het is wel degelijk betaalbaar voor jou en mij.

 Lizette Zeef, De Interieurtipgever Den Haag en Rotterdam

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Johan 21 december 2010 - 12:43

Goed idee. Vooral de tip over de garagedeuren staan mij enorm aan.

Reageer
Tweets die vermelden Homemotion House in Villa Arena - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 21 december 2010 - 12:53

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Marco de Gier. Marco de Gier heeft gezegd: RT @MartRenes: Blog van collega Lizette Zeef over het net geopende Homemotion House in Villa Arena http://bit.ly/fhdGRW […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com