You are here: Home » Shoppen » Zonnecosmetica bij Royal Tanning

Zonnecosmetica bij Royal Tanning

geschreven door Constance

Ben je op zoek naar zonnecosmeticamerken zoals Australian Gold, Ed Hardy, Fiji Blend, Supertan of wil je een zonnehemel of zonnebank aanschaffen? Of verkoopt jouw zonnestudio alleen maar kleine verpakkingen (sachet) van je favoriete merk en wil je gewoon een grote fles zonnecrème in huis hebben?

Bij Royal Tanning kun je terecht voor een heel groot assortiment zonnecrèmes voor onder de zonnebank maar ook voor in de echte zon. Mijn favoriete merk (voor binnen en buiten zon) is al jaren Australian Gold en dat komt niet alleen door de lieve Koalabeer die op het etiket staat afgebeeld en natuurlijk ook omdat het een goede zonnecrème is maar de hoofdreden (bij mij althans) is dat Australian Gold zo vreselijk lekker ruikt.  Nu zag ik dat Australian Gold ook lipbalsemsticks heeft en deze hebben ook dat bekende geurtje en ook voor de wintersport is er een speciale verzorgingslijn.

Dat Ed Hardy ook zonnecosmetica heeft was voor mij geheel nieuw en dit merk is speciaal geschikt voor onder zonnebank, evenals Fiji Blend en Supertan. Ook heeft Royal Tanning bruiningscapsules die huid voorbereiden op je zonvakantie of zonnebankkuur (wel 14 dagen van te voren mee beginnen).

En alle bestellingen, in Nederland en België, worden boven de euro 50,- gratis verzonden en dit geldt ook voor alle zonnebanken en – hemels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com