Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Moto Z2 Force en Moto Mods Test; Moto Z2 Force en Moto Mods
  • Beveilig je huis met Ring Beveilig je huis met Ring
  • Test; Netgear Arlo Pro Smart Home beveiligingscamera Test; Netgear Arlo Pro Smart Home beveiligingscamera
  • Test; Sengled Snap, een LED lamp met ingebouwde camera Test; Sengled Snap, een LED lamp met ingebouwde camera
  • Histor introduceert ‘Eerste hulp bij verfklussen’ Histor introduceert ‘Eerste hulp bij verfklussen’
  • Test; Arlo Q camera voor in huis Test; Arlo Q camera voor in huis
ladygadgets

Films op Blu-ray populair onder de kerstboom

In de eerste helft van 2010 zijn twee keer zoveel films op Blu-ray verkocht als in dezelfde periode in 2009. De verwachting* is dat eind 2010 één op de zeven Nederlandse huishoudens een Blu-ray speler (incl. PlayStation 3) heeft. Met Blu-ray kun je thuis van films genieten zoals in de bioscoop. De HD-beelden zijn spectaculair, doordat ze 5x scherper zijn dan op dvd.

Met nieuwe toptitels op Blu-ray, zoals Inception, Salt, Sorcerer’s Apprentice, Sammy’s Avonturen en Avatar zijn Blu-ray films populair onder de kerstboom. Voor de prijs hoef je het niet te laten, de gemiddelde prijs van een film op Blu-ray is € 19,50.

Voor iedereen die vindt dat een echte kerstfilm niet mag ontbreken tijdens de feestdagen, ook klassiekers als A Christmas Carol en Love Actually zijn verkrijgbaar op Blu-ray 🙂

* marktgegevens GfK Retail & Technology 2010

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?