You are here: Home » Audio & video » Films op Blu-ray populair onder de kerstboom

Films op Blu-ray populair onder de kerstboom

geschreven door Constance

In de eerste helft van 2010 zijn twee keer zoveel films op Blu-ray verkocht als in dezelfde periode in 2009. De verwachting* is dat eind 2010 één op de zeven Nederlandse huishoudens een Blu-ray speler (incl. PlayStation 3) heeft. Met Blu-ray kun je thuis van films genieten zoals in de bioscoop. De HD-beelden zijn spectaculair, doordat ze 5x scherper zijn dan op dvd.

Met nieuwe toptitels op Blu-ray, zoals Inception, Salt, Sorcerer’s Apprentice, Sammy’s Avonturen en Avatar zijn Blu-ray films populair onder de kerstboom. Voor de prijs hoef je het niet te laten, de gemiddelde prijs van een film op Blu-ray is € 19,50.

Voor iedereen die vindt dat een echte kerstfilm niet mag ontbreken tijdens de feestdagen, ook klassiekers als A Christmas Carol en Love Actually zijn verkrijgbaar op Blu-ray 🙂

* marktgegevens GfK Retail & Technology 2010

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com