Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
  • Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep
ladygadgets

Haal meer uit je Credit Card

Shop je, net als ik regelmatig, online en betaal je dan met je creditcard, dan heb ik nu een leuk bericht voor je want je kunt nu een deel van je aankoopbedrag terugkrijgen, als je winkels via haalmeeruitjecard.nl! Er zijn meer dan 350 Nederlandse en internationale webwinkels aangesloten, zoals bol.com, de Apple Store, Dell en sinds deze maand ook de online winkel van de Bijenkorf.

Hoe werkt het precies?  Als kaarthouder van een MasterCard credit card ontvang je voor alle artikelen, die je via haalmeeruitjecard.nl koopt, een percentage van je aankoopbedrag of een vast bedrag terug op je rekening. Het percentage of het bedrag staat vermeld op de website verschilt per webshop en zodra je Euro 5,- hebt verdient wordt dit bedrag overgemaakt (binnen 3 weken) op je creditcardrekening.  Om hiervoor in aanmerking te komen, meldt je je gratis aan op de website haalmeeruitjecard.nl, daarna kan je kiezen uit alle artikelen van de webshops die zijn aangesloten en zodra je je aankoop hebt gedaan zie je het bedrag dat je terugkrijgt binnen 48 uur op je persoonlijke pagina staan.

Er zijn meer dan 230 webwinkels aangesloten bij haalmeeruitjecard.nl in 14 categorieën: computers, elektronica, niet-Nederlandstalige boeken/Dvd’s/muziek, entertainment, fashion & lifestyle, eten & drinken, reizen & toerisme, cadeaus & gadgets, gezondheid & verzorging, huis & tuin, kids, office, sport & recreatie, telecom & internet en reizen & toerisme. En wat ook heel belangrijk is, is dat online betalen met MasterCard een optimale bescherming biedt voor de klant. Zo maken alle MasterCardhouders gebruik van de aankoopverzekering. Deze verzekering beschermt kaarthouders automatisch tegen diefstal, verlies of schade van hun aankopen. Daar hoeven kaarthouders niets extra’s voor te doen of te betalen. Ook kunnen Mastercardhouders hun betaling terugdraaien indien zij hun online bestelde aankoop niet hebben ontvangen.

En volgende maand heeft ladygadgets.blogo.nl een hele leuke Mail & Win actie ism. met haalmeeruitjecard.nl om te vieren dat je nu ook kunt sparen en shoppen in de online winkel van de Bijenkorf, dus nog even geduld 🙂

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?