You are here: Home » Beauty » Test: Minerale make-up

Test: Minerale make-up

geschreven door Constance

Speciaal voor alle fans van minerale make-up (en ik ben er een van) kan ik jullie melden dat er een nieuwe online shop geopend is: Unity Cosmetics.

Unity Cosmetics is een cosmeticabedrijf dat hypo-allergene minerale make-up heeft ontwikkeld zonder synthetische geurstoffen en conserveringsmiddelen zoals parabenen. Alle producten bestaan voornamelijk uit mineralen en natuurlijke ingrediënten en worden alleen voor Unity Cosmetics gefabriceerd en zijn natuurlijk proefdier vrij. En het unieke aan Unity Cosmetics is, dat jij als klant bepaalt welke producten/kleuren er in de toekomst ontwikkeld moeten gaan worden. Naast de online shop kan je, via Twitter, precies zien op welke beurzen en evenementen je persoonlijk kunt kennismaken met Unity Cosmetics. En je kunt er ook voor kiezen om een Homeparty te organiseren.

Als minerale make-up Addict ben ik in de gelegenheid gesteld om 2 Unity Cosmetics producten te proberen en ook gelijk het bestelproces van de webshop te testen. Het 1e product dat ik in mijn mandje heb gedaan is de zgn. Make-Up Primer. Dit is een product dat in Nederland vrij onbekend is maar oa. in de VS al jaren gebruikt wordt. Je gebruikt de primer als basis onder je make-up voor een betere hechting en geeft een satijnzacht gevoel op je huid, en je huid wordt gelijk verzorgd. Dus ook ideaal als je geen make-up gebruikt.

Verder heb ik doosje met 2 kleuren oogschaduw besteld en het handige hiervan is dat 2 (of zelfs 4 kleuren) oogschaduw kunt uitzoeken zodat je altijd de kleuren oogschaduw bij je hebt die ook echt gebruikt, ipv. dat er altijd wel een kleur in een doosje zit wat niet je kleur is. De oogschaduwrondjes blijven dmv. magneetjes netjes in de doosjes zitten.  De oogschaduw is geperst dus heb je geen last van ronddwarrelend poeder en de kleuren blijven de hele dag door goed zitten.

Hoe gaat het bestelproces precies in zijn werk? Je gaat naar de webshop toe en bekijkt welk product je graag wilt bestellen. Er zijn verschillende producten voor gezicht, ogen, lippen, maar ook accessoires zoals kwasten. Je doet het gewenste product in je mandje en als je uitgeshopt bent ga je je artikelen betalen, dit kan oa. via iDeal of overschrijving. En binnen 1 werkdag heb je je bestelling bij je thuis en boven de euro 35,- is dit ook gratis.

En binnenkort heeft shoppen.blogo.nl een leuke Mail & Win actie met Unity Cosmetics, dus hou de site in de gaten.

PS:
Met regelmaat brengen we nieuwe producten of aanbiedingen onder de aandacht via een digitale nieuwsbrief. Als je je hiervoor inschrijft, ben je altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com