Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
  • De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen De Van Stael fiets; stijlvol en stoer in de sfeer van toen
ladygadgets

Hippe elektrische stadsfiets

Er is wederom een hippe en trendy designer fiets geïntroduceerd, de Gocycle. Deze fiets is ontwikkeld door Formule-1 ontwerper Richard Thorpe en heeft een elektrische motor.

In Londen is de Gocycle al een regelrechte hit en hij weegt slechts 16,2 kilo en door de aanwezige motor fiets je lekker snel en makkelijk en kom je niet bezweet aan op de plaats van bestemming. De Gocyle is elektrisch en de micromotor zit in de as van het voorwiel en haal je snelheden van max. 25 kilometer per uur en op een opgeladen batterij kan je 30 kilometer rijden. (De batterij is in ong. 3,5 uur vol.) Het is ook de eerste fiets met een volledig ingebouwde en onderhoudsvrije kettingaandrijving met drie versnellingen. Behalve dit Cleandrivesysteem zorgt ook de zijmontage van de wielen ervoor dat je nooit smeer of vuil aan je kleding of je handen krijgt. En als je een lekke band krijgt kan je heel makkelijk het hele wiel loshalen en verwisselen, de zgn. Pittstop Wheel. De Gocycle is draagbaar en past probleemloos in je gang of trappenhuis. Je haalt ‘m gemakkelijk uit elkaar waarna de gehele fiets  in een tas of in de witte Gocycle koffer past.

En elke maand kan je een Gocycle winnen via de website. De normaliter witte fiets wordt dan eenmalig uitgebracht in een speciale ‘Color of the Month’. Bezoekers van www.gocycle.com maken kans op deze unieke fiets.