Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Cadeau inspiratie: Top 3 online kerstcadeaus Cadeau inspiratie: Top 3 online kerstcadeaus
  • Voorjaar in je huis Voorjaar in je huis
  • Spelen met eten mag…. Spelen met eten mag….
  • Totaalconcept wonen, werken, slapen, koken:Wrapspaces Totaalconcept wonen, werken, slapen, koken:Wrapspaces
  • Nieuw servies Ittala: Sajaton Nieuw servies Ittala: Sajaton
  • Stel bij Spoinq je eigen stoel samen. Stel bij Spoinq je eigen stoel samen.
wonen

Leolux,Scylla fauteuil

 

Op zoek naar nieuwe inspiratie voor een blogo-stukje surfde ik heel wat sites over… tot ik via vtwonen werd doorgelinkt naar de site van Leolux. De Scylla fauteuil bestaat nu 15 jaar en door dit te vieren kun je nu zelf materiaal/kleur en dessin kiezen. Hoe leuk is dat?!

 15 smaken
De Scylla Flavours serie omvat 15 uitvoeringen, elk met zijn eigen naam en smaakvolle kleurencombinatie. Van sfeervol en kleurrijk tot bescheiden en ingetogen. Geïnspireerd op krachtige kleuren, rijk geurende specerijen en de charmes van de natuur. Om de zintuigen extra te prikkelen kreeg elke uitvoering van de Scylla Flavours een bijpassende naam mee, zoals ‘Parsley’, ‘Turkish Delight’, ‘Vanilla’ en ‘Cardamom’. Je hebt al een Scylla Flavours fauteuil voor €1295,-.

Jouw eigen Scylla
Op Leoluxkun je met de configurator zelf jouw Scylla Flavour eenvoudig samenstellen. Je kiest een van de 15 Flavours en door te spelen met verschillende stoffen voor de zitting, zijkanten en armleggers wordt de stoel helemaal zoals jij ‘m het liefste ziet. Voor deze ‘eigen’ kleurcombinatie geldt wel een afwijkende (iets hogere) prijs.

 Bestel online
Ben je tevreden met jouw eigen Scylla Flavours, dan kun je de stoel meteen online bestellen. Je persoonlijke ontwerp wordt doorgestuurd naar de dichtstbijzijnde Leolux-dealer, zij nemen contact met je op en geven desgewenst extra advies.
 
Scylla Flavours prikkelt de zintuigen. 

Marcella Vermeer, Interieurtipgever Drenthe

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?