You are here: Home » Design meubels » Leolux,Scylla fauteuil

Leolux,Scylla fauteuil

geschreven door Constance

 

Op zoek naar nieuwe inspiratie voor een blogo-stukje surfde ik heel wat sites over… tot ik via vtwonen werd doorgelinkt naar de site van Leolux. De Scylla fauteuil bestaat nu 15 jaar en door dit te vieren kun je nu zelf materiaal/kleur en dessin kiezen. Hoe leuk is dat?!

 15 smaken
De Scylla Flavours serie omvat 15 uitvoeringen, elk met zijn eigen naam en smaakvolle kleurencombinatie. Van sfeervol en kleurrijk tot bescheiden en ingetogen. Geïnspireerd op krachtige kleuren, rijk geurende specerijen en de charmes van de natuur. Om de zintuigen extra te prikkelen kreeg elke uitvoering van de Scylla Flavours een bijpassende naam mee, zoals ‘Parsley’, ‘Turkish Delight’, ‘Vanilla’ en ‘Cardamom’. Je hebt al een Scylla Flavours fauteuil voor €1295,-.

Jouw eigen Scylla
Op Leoluxkun je met de configurator zelf jouw Scylla Flavour eenvoudig samenstellen. Je kiest een van de 15 Flavours en door te spelen met verschillende stoffen voor de zitting, zijkanten en armleggers wordt de stoel helemaal zoals jij ‘m het liefste ziet. Voor deze ‘eigen’ kleurcombinatie geldt wel een afwijkende (iets hogere) prijs.

 Bestel online
Ben je tevreden met jouw eigen Scylla Flavours, dan kun je de stoel meteen online bestellen. Je persoonlijke ontwerp wordt doorgestuurd naar de dichtstbijzijnde Leolux-dealer, zij nemen contact met je op en geven desgewenst extra advies.
 
Scylla Flavours prikkelt de zintuigen. 

Marcella Vermeer, Interieurtipgever Drenthe

Gerelateerde artikelen

6 reacties

Tweets die vermelden Leolux,Scylla fauteuil - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 8 november 2010 - 09:57

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Leolux, wonen. wonen heeft gezegd: Leolux,Scylla fauteuil   Op zoek naar nieuwe inspiratie voor een blogo-stukje surfde ik heel wat sites over… tot ik via.. http://dld.bz/5tUv […]

Reageer
Tweets die vermelden Leolux,Scylla fauteuil - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 8 november 2010 - 09:57

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Leolux, wonen. wonen heeft gezegd: Leolux,Scylla fauteuil   Op zoek naar nieuwe inspiratie voor een blogo-stukje surfde ik heel wat sites over… tot ik via.. http://dld.bz/5tUv […]

Reageer
Tweets die vermelden Leolux,Scylla fauteuil - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 8 november 2010 - 09:57

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Leolux, wonen. wonen heeft gezegd: Leolux,Scylla fauteuil   Op zoek naar nieuwe inspiratie voor een blogo-stukje surfde ik heel wat sites over… tot ik via.. http://dld.bz/5tUv […]

Reageer
Ad 21 november 2010 - 16:39

Scylla is gaaf model. Nu dus in de actie.

Reageer
Ad 21 november 2010 - 16:39

Scylla is gaaf model. Nu dus in de actie.

Reageer
Ad 21 november 2010 - 16:39

Scylla is gaaf model. Nu dus in de actie.

Reageer
relaxfauteuil 28 januari 2011 - 11:22

De Leolux Scylla Flavours heeft een mooie kwaliteit- prijs verhouding en heeft een verfrissende smaakvolle uitstraling.

Reageer
relaxfauteuil 28 januari 2011 - 11:22

De Leolux Scylla Flavours heeft een mooie kwaliteit- prijs verhouding en heeft een verfrissende smaakvolle uitstraling.

Reageer
relaxfauteuil 28 januari 2011 - 11:22

De Leolux Scylla Flavours heeft een mooie kwaliteit- prijs verhouding en heeft een verfrissende smaakvolle uitstraling.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com