You are here: Home » Gadgets » ABSOLUT VODKA presents ABSOLUT GLIMMER

ABSOLUT VODKA presents ABSOLUT GLIMMER

geschreven door Constance

Absolut Vodka introduceert Absolut Glimmer.

Na de succesvolle geschenkverpakkingen van de voorgaande jaren, overtreft ABSOLUT VODKA, met de lancering van ABSOLUT GLIMMER, opnieuw haar reputatie in design. De glazen fles met kristalpatroon is ontworpen onder het thema ‘make the present exceptional’. ABSOLUT GLIMMER is een waar collector’s item en hét geschenk voor de komende feestdagen. De fles is vanaf nu in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar bij diverse slijterijen. De vorige feestdagenedities: ABSOLUT DISCO, ABSOLUT MASQUERADE en ABSOLUT ROCK EDITION waren zeer populair over de hele wereld. Dit keer wilde ABSOLUT iets compleet anders creëren. Door de afwerking van het glas te bewerken, is het merk voor het eerst afgestapt van de traditionele vorm van fles.

gsus sindustries vs. ABSOLUT GLIMMER t-shirt
Als ode aan ABSOLUT  lanceert het Nederlandse modemerk gsus sindustries een t-shirt, volledig geïnspireerd op de GLIMMER fles. Dit limited edition t-shirt wordt zeer exclusief aangeboden via de gsus sindustries webshop en geselecteerde gsus sindustries outlets in Nederland, tegen de verkoopprijs van € 29,95.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com