Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Koffietest Aroma club koffiebonen Koffietest Aroma club koffiebonen
  • Early Bird tickets voor de Happy Spirit Days 2018 Early Bird tickets voor de Happy Spirit Days 2018
  • Dunkin’ Donuts lanceert Valentijnscampagne met Victoria Hensen Dunkin’ Donuts lanceert Valentijnscampagne met Victoria Hensen
  • Dille & Kamille introduceren hun eigen koffie Dille & Kamille introduceren hun eigen koffie
  • AUSTRALIAN introduceert 3 nieuwe koffiesmaken AUSTRALIAN introduceert 3 nieuwe koffiesmaken
  • NESPRESSO Limited Edition Variations NESPRESSO Limited Edition Variations
shoppen

ABSOLUT VODKA presents ABSOLUT GLIMMER

Absolut Vodka introduceert Absolut Glimmer.

Na de succesvolle geschenkverpakkingen van de voorgaande jaren, overtreft ABSOLUT VODKA, met de lancering van ABSOLUT GLIMMER, opnieuw haar reputatie in design. De glazen fles met kristalpatroon is ontworpen onder het thema ‘make the present exceptional’. ABSOLUT GLIMMER is een waar collector’s item en hét geschenk voor de komende feestdagen. De fles is vanaf nu in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar bij diverse slijterijen. De vorige feestdagenedities: ABSOLUT DISCO, ABSOLUT MASQUERADE en ABSOLUT ROCK EDITION waren zeer populair over de hele wereld. Dit keer wilde ABSOLUT iets compleet anders creëren. Door de afwerking van het glas te bewerken, is het merk voor het eerst afgestapt van de traditionele vorm van fles.

gsus sindustries vs. ABSOLUT GLIMMER t-shirt
Als ode aan ABSOLUT  lanceert het Nederlandse modemerk gsus sindustries een t-shirt, volledig geïnspireerd op de GLIMMER fles. Dit limited edition t-shirt wordt zeer exclusief aangeboden via de gsus sindustries webshop en geselecteerde gsus sindustries outlets in Nederland, tegen de verkoopprijs van € 29,95.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?