Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Print je foto’s met de Samsung Image Stamp Print je foto’s met de Samsung Image Stamp
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360 Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360
ladygadgets

Introductie Parrot AR. Drone en de Samsung SF-serie laptops en netbooks

Afgelopen dinsdag ben ik aanwezig geweest bij 2 bijzondere lanceringen, nl. die van de Parrot AR. Drone in de Westergasfabriek en de netbooks en notebooks uit de Samsung SF-serie in Nemo. Maar aangezien ik woensdagochtend weer heel vroeg aanwezig moest zijn voor mijn vlucht naar New York heb ik nog geen tijd gehad om jullie meer te vertellen over beide introducties.

De Parrot AR. Drone is een echte ‘toy for boys’ (ik was trouwens, samen met een fotografe, de enige vrouw en dat is toch altijd wel een aparte ervaring), en is daarom wel een erg leuk Sint- of Kerstcadeau voor de man die alles al heeft of voor de man die helemaal gek is van radiografisch bestuurbare vliegtuigen en helicopters. Je kunt nl. dmv. je iPhone en/of iPad en een wifi verbinding de AR. Drone besturen. En dat is echt reuze simpel want ik heb het zelf ook mogen proberen.  Je beweegt je iPhone of iPod en dan beweegt gelijk ook de helicopter van links naar rechts of van voor naar achteren. Als je de heli hoger wilt laten vliegen dan doe je dat dmv. een knopje op het scherm van je iPhone of iPod. Verder kan je ook tegen een andere Parrot AR. Drone spelen, dmv. een echt schietspel waarbij je je vijand echt neer kunt halen.  Ook heeft de AR. Drone 2 camera’s aan boord zodat je op je beeldscherm kunt meekijken. Ik heb 2 video’s gemaakt waarbij je kunt zien hoe de heli vliegt en ook wat de videocamera’s opnemen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tor8bt1Ddiw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VYVBqppzIBM[/youtube]

Samsung SF-serie/NF-serie notebooks en netbooks zijn een lust voor het oog om te zien, de zgn. curvy lijnen spreken mij, als vrouw, erg aan. (Ook bij deze introductie waren de dames weer zwaar in de minderheid.) En het blijkt uit deze serie dan ook dan Samsung design erg belangrijk vindt, want dat de laptops en netbooks van Samsung prima functioneren is al algemeen bekend. Elke laptop/netbook wordt aan aantal zware tests en proeven onderworpen, zoals het open en sluiten van de klep, duur van batterij, het laten vallen van het apparaat etc. Verder heeft elk model uit de SF-serie/NF-serie de Fast Start knop en die knop is echt ideaal. Want als je je laptop/netbook sluit gaat ie in de standby stand en zodra je de klep opent is ie ook weer binnen 3 seconden opgestart. Verder is de Easy File Sharing Solution perfect omdat je elk Samsung apparaat (laptop/netbook, tv, telefoon) etc. met elkaar kunt koppelen waardoor je muziek, video etc. overal te delen is. Het 1e exemplaar van de SF-serie is aan ex-zwemster Inge de Bruin uitgereikt. En tot mijn grote verrassing kregen alle aanwezigen van Samsung ook een netbook mee naar huis, de  NF210-A01. Dus binnenkort volgt hier een uitgebreid verslag over dit mooie, parelmoerwitte, netbook. (Dus ook erg leuk als een cadeau voor de ladies, women and girls, voor onder de boom of in de schoen.)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lMV4noWkRAI[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?