You are here: Home » Gadget nieuws » Introductie Parrot AR. Drone en de Samsung SF-serie laptops en netbooks

Introductie Parrot AR. Drone en de Samsung SF-serie laptops en netbooks

geschreven door Constance

Afgelopen dinsdag ben ik aanwezig geweest bij 2 bijzondere lanceringen, nl. die van de Parrot AR. Drone in de Westergasfabriek en de netbooks en notebooks uit de Samsung SF-serie in Nemo. Maar aangezien ik woensdagochtend weer heel vroeg aanwezig moest zijn voor mijn vlucht naar New York heb ik nog geen tijd gehad om jullie meer te vertellen over beide introducties.

De Parrot AR. Drone is een echte ‘toy for boys’ (ik was trouwens, samen met een fotografe, de enige vrouw en dat is toch altijd wel een aparte ervaring), en is daarom wel een erg leuk Sint- of Kerstcadeau voor de man die alles al heeft of voor de man die helemaal gek is van radiografisch bestuurbare vliegtuigen en helicopters. Je kunt nl. dmv. je iPhone en/of iPad en een wifi verbinding de AR. Drone besturen. En dat is echt reuze simpel want ik heb het zelf ook mogen proberen.  Je beweegt je iPhone of iPod en dan beweegt gelijk ook de helicopter van links naar rechts of van voor naar achteren. Als je de heli hoger wilt laten vliegen dan doe je dat dmv. een knopje op het scherm van je iPhone of iPod. Verder kan je ook tegen een andere Parrot AR. Drone spelen, dmv. een echt schietspel waarbij je je vijand echt neer kunt halen.  Ook heeft de AR. Drone 2 camera’s aan boord zodat je op je beeldscherm kunt meekijken. Ik heb 2 video’s gemaakt waarbij je kunt zien hoe de heli vliegt en ook wat de videocamera’s opnemen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tor8bt1Ddiw[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VYVBqppzIBM[/youtube]

Samsung SF-serie/NF-serie notebooks en netbooks zijn een lust voor het oog om te zien, de zgn. curvy lijnen spreken mij, als vrouw, erg aan. (Ook bij deze introductie waren de dames weer zwaar in de minderheid.) En het blijkt uit deze serie dan ook dan Samsung design erg belangrijk vindt, want dat de laptops en netbooks van Samsung prima functioneren is al algemeen bekend. Elke laptop/netbook wordt aan aantal zware tests en proeven onderworpen, zoals het open en sluiten van de klep, duur van batterij, het laten vallen van het apparaat etc. Verder heeft elk model uit de SF-serie/NF-serie de Fast Start knop en die knop is echt ideaal. Want als je je laptop/netbook sluit gaat ie in de standby stand en zodra je de klep opent is ie ook weer binnen 3 seconden opgestart. Verder is de Easy File Sharing Solution perfect omdat je elk Samsung apparaat (laptop/netbook, tv, telefoon) etc. met elkaar kunt koppelen waardoor je muziek, video etc. overal te delen is. Het 1e exemplaar van de SF-serie is aan ex-zwemster Inge de Bruin uitgereikt. En tot mijn grote verrassing kregen alle aanwezigen van Samsung ook een netbook mee naar huis, de  NF210-A01. Dus binnenkort volgt hier een uitgebreid verslag over dit mooie, parelmoerwitte, netbook. (Dus ook erg leuk als een cadeau voor de ladies, women and girls, voor onder de boom of in de schoen.)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lMV4noWkRAI[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com