Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • La Source alcoholvrije dranken La Source alcoholvrije dranken
  • IKEA lanceert flexibel design IKEA lanceert flexibel design
  • IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon
  • IKEA maakt van je huis een groene jungle IKEA maakt van je huis een groene jungle
  • IKEA helpt je met opruimen IKEA helpt je met opruimen
  • Open flessen wijn bewaren Open flessen wijn bewaren
ladygadgets

Lampenkapje

Aangezien we richting de (dure) Decembermaand gaan is het natuurlijk erg leuk om wat ideeen op te doen voor zachtgeprijsde cadeautjes.

Zo zijn er nu hele leuke lampenkapjes te koop. Want je zet Belle Hélène (zo heten de kapjes) op een (hoog) wijnglas, je doet in het wijnglas een waxinelichtje en (nadat je het lichtje hebt aangestoken) zet je 1 van de 3 verschillende Belle Hélène lampenkapjes op het glas. En je hebt een hele mooie verlichte tafel. Belle Hélène is te koop in een koker van 3 stuks voor slechts  € 14,95, dus is het een ideaal presentje voor de Sint of Kerst.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?