Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
shoppen

Flavourites Live

Net als vorig jaar, organiseert Flavourites, het evenement Flavourites Live. En dan kan je een aantal webshops en hun artikelen in het echt zien en ook gelijk passen en kopen. (Van 19 t/m 21 november as.)

Dit jaar werkt Flavourites Live samen met de Blijf Groep. Onder de naam de Roze Pump actie worden bezoekers gestimuleerd om Sinterklaas- en kerscadeautjes niet alleen voor hun dierbare te kopen, maar ook voor kinderen die in een Blijf van m’n Lijf huis verblijven. De cadeautjes kunnen ter plekke in een grote roze pump gedoneerd worden. Fashion, interieur, kids en cadeautjes zijn de belangrijkste onderwerpen tijdens het event. Ongeveer 150 winkels zullen ‘live’ hun spullen laten zien waaronder Verry Cherry, Vogue Bazaar en House of Dots. Opvallend is het grote aanbod kinderwinkels. Niet alleen kinderkledingwebshops voor jongens en meisjes, maar ook webwinkels alleen gericht op baby’s, jongens of kinderlampen hebben een stand op de beurs.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?