Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wonen in Tiny Houses, dat gaat heel gemakkelijk met simplehuman Wonen in Tiny Houses, dat gaat heel gemakkelijk met simplehuman
  • Y-Ply relax krukje Y-Ply relax krukje
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
shoppen

Flavourites Live

Net als vorig jaar, organiseert Flavourites, het evenement Flavourites Live. En dan kan je een aantal webshops en hun artikelen in het echt zien en ook gelijk passen en kopen. (Van 19 t/m 21 november as.)

Dit jaar werkt Flavourites Live samen met de Blijf Groep. Onder de naam de Roze Pump actie worden bezoekers gestimuleerd om Sinterklaas- en kerscadeautjes niet alleen voor hun dierbare te kopen, maar ook voor kinderen die in een Blijf van m’n Lijf huis verblijven. De cadeautjes kunnen ter plekke in een grote roze pump gedoneerd worden. Fashion, interieur, kids en cadeautjes zijn de belangrijkste onderwerpen tijdens het event. Ongeveer 150 winkels zullen ‘live’ hun spullen laten zien waaronder Verry Cherry, Vogue Bazaar en House of Dots. Opvallend is het grote aanbod kinderwinkels. Niet alleen kinderkledingwebshops voor jongens en meisjes, maar ook webwinkels alleen gericht op baby’s, jongens of kinderlampen hebben een stand op de beurs.