Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Wonen in Tiny Houses, dat gaat heel gemakkelijk met simplehuman Wonen in Tiny Houses, dat gaat heel gemakkelijk met simplehuman
  • Y-Ply relax krukje Y-Ply relax krukje
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
shoppen

Vandaag opent de Zara onlineshop

Heb je geen Zara winkel bij je in de buurt of heb je gewoon tijd om uitgebreid te gaan shoppen?

Dan kan je vanaf vandaag ook online terecht bij Zara. Je kunt je pakjes laten thuisbezorgen, voor euro 3,95, of je laat je pakketje bij de dichtsbijzijnde winkel afleveren en dan haal je het daar op. (Vind ik eigenlijk een beetje raar want dan kan je net zo goed even bij de ‘echte’ winkel langsgaan.) En binnen 3 tot 5 dagen heb je alles in huis, maar heb je erge haast dan is het ook mogelijk om een spoedbestelling te doen, kosten euro 9,95, en dan heb je je bestelling binnen 48 uur bij je thuis. Het omruilen of terugsturen is gratis. In oktober jl. kon je al online terecht in thuisland Spanje, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Italië en Portugal. Naast Nederland en België zijn vandaag ook Ierland, Oostenrijk en Luxemburg aan de lijst met Zara-webwinkels toegevoegd.