Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeautip; FORFEO beautyproducten December cadeautip; FORFEO beautyproducten
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Haal kerst in huis met HEMA Haal kerst in huis met HEMA
  • De overstap naar een Acer Chromebook De overstap naar een Acer Chromebook
  • Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur Nieuwste ARCHOS Oxygen 101 S tablet voor minder dan 180 eur
  • Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep Hands Off My Chocolate introduceert ’s werelds eerste kerstkransjesreep
shoppen

Vandaag opent de Zara onlineshop

Heb je geen Zara winkel bij je in de buurt of heb je gewoon tijd om uitgebreid te gaan shoppen?

Dan kan je vanaf vandaag ook online terecht bij Zara. Je kunt je pakjes laten thuisbezorgen, voor euro 3,95, of je laat je pakketje bij de dichtsbijzijnde winkel afleveren en dan haal je het daar op. (Vind ik eigenlijk een beetje raar want dan kan je net zo goed even bij de ‘echte’ winkel langsgaan.) En binnen 3 tot 5 dagen heb je alles in huis, maar heb je erge haast dan is het ook mogelijk om een spoedbestelling te doen, kosten euro 9,95, en dan heb je je bestelling binnen 48 uur bij je thuis. Het omruilen of terugsturen is gratis. In oktober jl. kon je al online terecht in thuisland Spanje, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Italië en Portugal. Naast Nederland en België zijn vandaag ook Ierland, Oostenrijk en Luxemburg aan de lijst met Zara-webwinkels toegevoegd.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?