You are here: Home » Shoppen » Mail & win: ketting van Clizia Ornato

Mail & win: ketting van Clizia Ornato

geschreven door Constance

Ik heb al eens eerder aandacht geschonken aan de bijzondere sieraden van Clizia Ornato. (Het artikel is hier na te lezen.)

Nu mag ik, namens de webshop Neobrera, 1 kimono-ketting van Clizia Ornato (ter waarde van euro 130,-) weggeven en dat is de ketting “In the Peacock Eye”.

Wat moet je doen om kans te maken op deze bijzondere ketting, gemaakt van de stof van een antieke Japanse zijde kimono. Je moet je op de website van Neobrera inschrijven en niet vergeten de nieuwsbrief aan te vinken, dat is alles. Dit moet je wel doen voor 30 november as.
Verder ontvang je ook een kortingscode waarmee je 20% korting krijgt op alle tassen en sieraden, deze kortingscode is geldig t/m 30 november as.

Gerelateerde artikelen

10 reacties

Ivor 13 oktober 2011 - 15:38

Ik heb de aeroccino nu 3 jaar en ook een als kado gegeven aan mijn ouders.

Apparaat van mijn ouders :
Na +- 1 jaar ging de eerste kapot bij mijn ouders, netjes vervangen. Na +- 8 maanden ging deze nieuwe ook kapot. Weer vervangen, nu door een nieuwer model. Maar… ook deze is na zo’n anderhalf jaar kapot gegaan.

Mijn apparaat:
Ik had iets meer geluk, de eerste overleefde 1 1/2 jaar. Vervangen door het nieuwe model. Maar ook deze is inmiddels kapot.

En ja… na 2 jaar zit er geen garantie meer op, geen coulance, niets!!

Daarnaast koekten beide modellen erg snel aan, na zo’n 3 maanden 2maal daags gebruik. Ook al werden ze na ieder gebruik met een microfiber doekje schoongemaakt na het omspoelen.

Ook de garde sprong er na zo’n 6 maanden regelmatig vanaf met als resultaat half opgeschuimde melk die te warm is om nogmaals te schuimen.

Ik vind 65,- voor een levensduur van 1 1/2 – 2 jaar erg slecht!!

Reageer
Constance 14 oktober 2011 - 09:16

@ivor, jammer dat je zo’n slechte ervaring hebt. Heb je contact opgenomen met de Nespresso Club? Want mijn ervaring is dat de service prima is. Anders alsnog even je verhaal doen, want er kan precies nagekeken worden in het systeem wanneer de Aeroccino gekocht hebt ivm. garantie etc. Succes!

Reageer
Ivor 13 oktober 2011 - 15:38

Ik heb de aeroccino nu 3 jaar en ook een als kado gegeven aan mijn ouders.

Apparaat van mijn ouders :
Na +- 1 jaar ging de eerste kapot bij mijn ouders, netjes vervangen. Na +- 8 maanden ging deze nieuwe ook kapot. Weer vervangen, nu door een nieuwer model. Maar… ook deze is na zo’n anderhalf jaar kapot gegaan.

Mijn apparaat:
Ik had iets meer geluk, de eerste overleefde 1 1/2 jaar. Vervangen door het nieuwe model. Maar ook deze is inmiddels kapot.

En ja… na 2 jaar zit er geen garantie meer op, geen coulance, niets!!

Daarnaast koekten beide modellen erg snel aan, na zo’n 3 maanden 2maal daags gebruik. Ook al werden ze na ieder gebruik met een microfiber doekje schoongemaakt na het omspoelen.

Ook de garde sprong er na zo’n 6 maanden regelmatig vanaf met als resultaat half opgeschuimde melk die te warm is om nogmaals te schuimen.

Ik vind 65,- voor een levensduur van 1 1/2 – 2 jaar erg slecht!!

Reageer
Constance 14 oktober 2011 - 09:16

@ivor, jammer dat je zo’n slechte ervaring hebt. Heb je contact opgenomen met de Nespresso Club? Want mijn ervaring is dat de service prima is. Anders alsnog even je verhaal doen, want er kan precies nagekeken worden in het systeem wanneer de Aeroccino gekocht hebt ivm. garantie etc. Succes!

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com