Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Cadeau inspiratie: Top 3 online kerstcadeaus Cadeau inspiratie: Top 3 online kerstcadeaus
  • Voorjaar in je huis Voorjaar in je huis
  • Spelen met eten mag…. Spelen met eten mag….
  • Totaalconcept wonen, werken, slapen, koken:Wrapspaces Totaalconcept wonen, werken, slapen, koken:Wrapspaces
  • Nieuw servies Ittala: Sajaton Nieuw servies Ittala: Sajaton
  • Stel bij Spoinq je eigen stoel samen. Stel bij Spoinq je eigen stoel samen.
wonen

Woonwinkel of webshop deel 4

Een paar weken na de beurs in Denemarken beginnen de eerste producten van de diverse Deense en Zweedse  leveranciers binnen te stromen. Het lijkt wel Sinterklaas! Alles uitpakken, sorteren , coderen, prijzen………

Maar ook ondertussen de webshop bouwen. Net als bij het inrichten van een winkel moet je ook op heel veel dingen letten. Uitstraling, kleurgebruik, indeling, etalage, routing……

Ja, ook een webshop moet “smoelen“ en het feel good gevoel is o zo belangrijk! Dus er wordt hard “getimmerd”, “geschilderd”en “geschoven”, maar langzaam en gestaag vordert het en krijgt de webshop body en de” looks we want”.

Veel teksten worden bedacht en gemaakt, gekeurd, afgewezen en herschreven want bij de artikelen moet wel een omschrijving komen en die moet goed zijn want tja…. aanraken en voelen kan niet bij een webshop.

Daar hebben we wel over nagedacht inmiddels. Er is de mogelijkheid  om als je echt serieuze belangstelling hebt om een afspraak te maken om het artikel “live” te zien of om je bestelde spulletjes af te komen halen. Maar dan wel altijd op afspraak!

Wat moet je toch aan veel dingen denken……Maar dan komen toch al de laatste controles, alles nogmaals heel goed nakijken en controleren, het beveiligde betalingssysteem nogmaals checken en dan…..

Hoera…we gaan online! Spannend… en wil je weten wie wij zijn en wat wij zoal in de winkel hebben? Kom dan maar eens winkelen en rondstruinen in onze webshop Wij zijn heel benieuwd wat je er van vindt en hopen je graag te ontmoeten in de webshop vol met unieke, strakke, kleurrijke, sscandinavisch getinte woonassessoires, kado ideeën, tassen, interieurstickers, hebbedingen en nog veel meer……….

 Wil Pul

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?