Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting IKEA lanceert nieuwe LED-verlichting
  • Gacoli tuinverlichting, mooi en energiezuinig Gacoli tuinverlichting, mooi en energiezuinig
  • Eva Solo Sunlight zonne-energie tuinlamp Eva Solo Sunlight zonne-energie tuinlamp
  • Zonnesterkte app Zonnesterkte app
  • Opvouwbaar ligbed Opvouwbaar ligbed
  • iPhone app om Adidas zonnebril te ontwerpen iPhone app om Adidas zonnebril te ontwerpen
ladygadgets

Nieuw model Casio G-Shock horloge

Casio Benelux komt met een heel nieuw model in de G-Shock serie: de G-SHOCK GX-56-1AER. Dit is de opvolger van de DW5600 en combineert technologie met shockbestendigheid. De G-Shock GX-56-1AER is groot (met een maat van 55,5mm x 53,6mm x 17,5mm) en is het horloge 2x groter dan zijn voorganger, de G-Shock DW5600.

Zoals alle G-SHOCK-producten verrast de GX-56-1AER niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Zo heeft dit model de milieuvriendelijke Tough Solar zonne-energie technologie. Een klein zonnepaneeltje, gecombineerd met een grote, oplaadbare batterij, zorgt ervoor dat de GX-56-1AER slechts een klein beetje licht nodig heeft om te lopen. De G-Shock GX-56-1AER is vuil-, modder- en schokbestendig en heeft krasvrij mineraalglas, een kunststofbehuizing, stopwatch, tijdzoneaanduiding en vijf verschillende alarmmogelijkheden.

En dit zijn de eigenschappen GX-56-1AER op een rijtje:
* Schokbestendig
* Modderbestendig
* Tough solar-technologie
* 1/100-secondestopwatch
* Countdown Timer
* indicatie tijdzones
* Vijf alarmen
* snoozefunctie
* Automatische kalender
* automatische verlichting
* Batterij-indicator
* Mineraal glas
* kunststofbehuizing
* kunststof polsband
* Waterbestendig tot tweehonderd meter diepte (20 Bar)

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?