You are here: Home » Gadget nieuws » Nieuw model Casio G-Shock horloge

Nieuw model Casio G-Shock horloge

geschreven door Constance

Casio Benelux komt met een heel nieuw model in de G-Shock serie: de G-SHOCK GX-56-1AER. Dit is de opvolger van de DW5600 en combineert technologie met shockbestendigheid. De G-Shock GX-56-1AER is groot (met een maat van 55,5mm x 53,6mm x 17,5mm) en is het horloge 2x groter dan zijn voorganger, de G-Shock DW5600.

Zoals alle G-SHOCK-producten verrast de GX-56-1AER niet alleen aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant. Zo heeft dit model de milieuvriendelijke Tough Solar zonne-energie technologie. Een klein zonnepaneeltje, gecombineerd met een grote, oplaadbare batterij, zorgt ervoor dat de GX-56-1AER slechts een klein beetje licht nodig heeft om te lopen. De G-Shock GX-56-1AER is vuil-, modder- en schokbestendig en heeft krasvrij mineraalglas, een kunststofbehuizing, stopwatch, tijdzoneaanduiding en vijf verschillende alarmmogelijkheden.

En dit zijn de eigenschappen GX-56-1AER op een rijtje:
* Schokbestendig
* Modderbestendig
* Tough solar-technologie
* 1/100-secondestopwatch
* Countdown Timer
* indicatie tijdzones
* Vijf alarmen
* snoozefunctie
* Automatische kalender
* automatische verlichting
* Batterij-indicator
* Mineraal glas
* kunststofbehuizing
* kunststof polsband
* Waterbestendig tot tweehonderd meter diepte (20 Bar)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com