You are here: Home » Fashion » Juicy Couture horloges

Juicy Couture horloges

geschreven door Constance

Waarschijnlijk ken je het Amerikaanse merk Juicy Couture wel van haar heerlijk zachte huispakken maar sinds kort hebben ze ook horloges. En dat Juicy Couture in Amerika helemaal hot is blijkt wel uit het feit dat zelfs Paris Hilton Juicy draagt. De Juicy ‘gekte’ lijkt nu de oceaan te zijn overgestoken want ook de Engelsen hebben Juicy Couture massaal in de armen gesloten.

En ook veel Nederlandse celebrities dragen niet alleen Juicy kleding maar inmiddels ook een Juicy horloge. Zo is er de Queen Couture die een lakleren band heeft dat glanzend aansluit op de stalen kast die rijk belegd is met glimmende Swarovski kristallen waarvan de grootste in de wijzerplaat is gesitueerd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com