Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Babsee; een zonnebril en leesbril in-een Babsee; een zonnebril en leesbril in-een
  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; OPPO AX7 android smartphone Test; OPPO AX7 android smartphone
  • Secrid x Freitag; een zero-waste wallet Secrid x Freitag; een zero-waste wallet
  • LARGO resorts en Zeeuwse kreeft; een top vakantie! LARGO resorts en Zeeuwse kreeft; een top vakantie!
  • Volg een cocktail masterclass bij Distillers Academy Volg een cocktail masterclass bij Distillers Academy
shoppen

Petticoats voor kleine meisjes

Ik heb het al een tijdje geleden ‘voorspeld’, de Mad Men rage zet door. (In de VS zie je het al terug in de kleding voor deze herfst en winter en bij ons volgend voorjaar en zomer.)

Bij Le Petit Tom hebben ze heel goed begrepen dat niet alleen grote meisjes zich willen kleden à la Betty Draper, Joan Harris en Peggy Olsen blijkt wel uit de Pettiskirts & Petticoats uit The Hollywood Collection. Dit zijn nl. petticoats voor babies en jonge peutermeisjes en een meisje van een jaar of 3 met zo’n schattig petticoatrokje aan……. The Hollywood Collection heeft ook bijpassende truitjes en ondergoed (hemdjes en broekjes) en als je een rokje bestelt krijg je er eentje bij voor de pop van je kleine meid.

Elk rokje heeft de naam gekregen van een bekende filmster of ontwerpster: zo is er een Audrey Hepburn, een Brigitte Bardot, een Shirley Temple, een Coco Chanel en een Grace Kelly. Ik vind het bijna jammer dat ze er niet in volwassen maten zijn, maar misschien komt dit nog 😉

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?