Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • TASCHEN strooit met boeken TASCHEN strooit met boeken
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • Sans Soucis Outdoor Protection Sans Soucis Outdoor Protection
  • Libratone GO ONE CLICK en STYLE BT speaker is er nu ook in het rood Libratone GO ONE CLICK en STYLE BT speaker is er nu ook in het rood
  • De IKEA wintercollectie komt eraan De IKEA wintercollectie komt eraan
  • IKEA helpt je met de wintertijd IKEA helpt je met de wintertijd
shoppen

River Island Kerstcollectie

De kerstcollectie 2010 van River Island is dit jaar gebaseerd op weelde en rijkdom.

Een mix van de jaren 40 (en haar decadentie) en New Age prints is in deze kerstcollectie verwerkt. Rood en brokaat in combinatie met donkere kleuren en accessoires met pailleten in art-déco stijl. In de donkere winterdagen is erg prettig om kleur te hebben en daarom heeft River Island heel veel rood in haar collectie: helder rode slipjes in brokaat, robijnrode bustiers en rode broeken met rechte pijpen. Witte kanten jurken met ruches, witte tricot truitjes in spinnenwebmotief en jassen versierd met parels zorgen voor een winterse uitstraling. Verder vind je ook Technicolor effecten, abstracte prints, maxi dresses en broeken met iconische prenten en alles is afgewerkt met ‘vuil’goud.

Een ander hot item zijn de shorts: van dij-hoge shorts tot hotpants, van chocolade leren aviator shorts tot glamour shorts met pailletten. De art-décolook benadrukt de jaren 40 en is ook terug te vinden in de bontjassen in brokaat met overdadige kragen en stola’s in vals vossenbont.

Ook de accessoirelijn is typisch jaren 40 met klokhoeden, haarbanden versierd met veren en juwelen. Dé must haves voor deze kerst zijn absoluut de laarzen met pailletten en de jade sleehakken afgewerkt met diamanten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?