Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
ladygadgets

iPad hoes

Momenteel wordt de markt ‘overspoelt’ met iPad hoezen en daar zitten mooie maar ook hele lelijke tussen.

Ik heb een hele mooie hoes gezien van het Oostenrijkse merk Hard Craft. Uit de serie Heritage is een grijs vilten hoes/tas met aan de buitenkant een zwarte elastische band (daar kan je ook je hand doorheen steken zodat je de tas/hoes kunt dragen) en aan de buitenkant zit een leren vak waarin je je iPhone (of ander mobieltje) in kunt doen. Verder heeft de Heritage hoes een kleine sluiting zodat je iPad er niet kan vallen. In dezelfde serie is er ook een MacBook sleeve, een visitekaartjeshouder en een hoesje voor je mobiele telefoon.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?