Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • De overstap naar Acer Chromebook deel 2 De overstap naar Acer Chromebook deel 2
  • New Looxs lanceert 5 nieuwe ‘Dutch Design’ fietstassen New Looxs lanceert 5 nieuwe ‘Dutch Design’ fietstassen
  • Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak Nooit meer zonder stroom met de AmpBag rugzak
  • Op reis met de Lilliputiens tas en rugzak Op reis met de Lilliputiens tas en rugzak
  • Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie Vaderdag Tip; Samsonite Business collectie
  • Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door
ladygadgets

Laptoptassen van Belkin

Belkin heeft 3 nieuwe laptoptassen, de Pace, Dash en Move serie, en deze bieden voor elk wat wils. Of je een rugzak, messengerbag of ander model laptoptas wilt, de modellen zijn geschikt voor laptops van 12′ tot 18′.

Heb je een netbook, dan zijn de handtassen uit de Pace of de schoudertassen uit de Dash perfect. Ze zijn gemaakt van waterbestendige stof en bieden ruimte voor je laptop en andere accessoires. Voor de MacBook (13.3′ en 15′) liefhebbers is er de Move Toploader. Je kunt deze ook vastmaken bovenop een (handbagage) trolley. En als je liever een messengerbag hebt, dan is er ook de Move Messenger die je ook over je schouder kunt dragen.
Voor de laptops van 16” zijn er de nieuwe Dash Messenger draagtas en rugzak. Deze tassen zijn licht en hebben verschillende vakken, en is er zelfs een geheim vakje en plek voor je ticket en paspoort. De Pace Clamshell (18′) en Toploader (16′) zijn gemaakt van waterbestendige canvas en wax. Ook deze tassen hebben (binnen)vakken voor alle accessoires, zijvakken met een rits en speciaal vakje voor je mobiel. Deze kan je ook vastmaken op je trolley.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?