You are here: Home » Gadget nieuws » Brei je eigen muts

Brei je eigen muts

geschreven door Constance

Na de gele onderbroek van Zeeman, hebben ze een andere leuke (en vooral ook trendy) gadgetwedstrijd bedacht, brei je eigen muts! Want breien en haken zijn weer helemaal terug van weggeweest.

Je kunt nu gratis breipatronen downloaden voor het ‘Muts Have’ evenement. Je kunt op de site van Zeeman ook allerlei instructiefilmpjes kunt bekijken voor beginnende breiers en breisters en naast patronen voor de Muts Have kan je ook bijpassende sjaals maken. Je kiest je ontwerp, het patroon en dan ga je de shoppinglist downloaden. En heb je een hekel aan breien dan kan je ook iemand voor jou een muts en/of sjaal laten breien via Hyves, Facebook, Twitter of email.  Op 24 oktober vindt het Zeeman Muts Have Evenement plaats (Leidsche Rijn) en is voor iedereen gratis toegangelijk (schrijf je wel even van te voren op de website). Je kunt ook leren breien tijdens de workshop en daar leer je gelijk je eigen Muts Have te maken. Tevens wil Zeeman het wereldrecord breien gaan verbreken, daarvoor moeten er meer dan 1.200 mensen een kwartier lang in 1 ruimte gaan zitten breien, dus neem je pennen en wol mee.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com