You are here: Home » Columns » Gratis interieuradvies. Kan dat goed zijn?

Gratis interieuradvies. Kan dat goed zijn?

geschreven door Constance

In bijna elke woonwinkel of woonmall wordt tegenwoordig gratis interieuradvies aangeboden. De klant kan aanschuiven voor een half uur advies. Maar…”GRATIS” (tegenwoordig is niets meer gratis) roept vragen op zoals;

  • Wat kan ik nou verwachten in een half uur en kan ik dan wat met het advies?
  • Zijn de tips die gegeven worden van goede kwaliteit als je maar een half uur hebt?
  • Zit er een verborgen agenda achter, ben je verplicht de geadviseerde meubels aan te schaffen?

Ik zie het zo…Het advies is als een kort bezoekje bij de dokter. Je stelt je vraag aan de arts en deze komt met een remedie op de kwaal. Zo gaat het ook met het advies. Er is een interieurprobleem en in het advies komen er tips om het vraagstuk op te lossen.

Vanzelfsprekend zal er aandacht worden gevestigd op de producten die te koop zijn bij die woonwinkel of woonmall. Maar die ondersteunen het advies om het geheel visueel te maken voor de vragensteller. Dus wat is daar mis mee? De klant verwacht zelfs dat de adviseur meubels, kleuren en stoffen e.d. laat zien!

En omdat  het advies heeft bijgedragen aan de beeldvorming kan de klant gerust tot aanschaf overgaan. Klant blij en het bedrijf blij!  Een win-win situatie.

 En de kwaliteit? Ik weet zeker dat de winkel of woonmall niet de eerste de beste interieuradviseur inhuurt en dat deze de nodige kennis in huis heeft om de klant ter zake kundig advies te kunnen geven. Dus de kwaliteit is gegarandeerd. En past het advies niet in een half uur kan er altijd een vervolgafspraak plaatsvinden.

 Zelf ervaren hoe zo’n halfuur advies werkt en hoe de kwaliteit is? Van 18 tot en met 23 oktober vindt er in Woonrijk Langedijk de jaarlijkse woonweek plaats. Elke dag kunt u aanschuiven voor een half uur interieur-,styling- en lichtadvies…helemaal gratis en van uitstekende kwaliteit!

Net zo als de koffie en de Langedijker appelflap bij Woonrijk!

 Mart Renes

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Tweets die vermelden Gratis interieuradvies. Kan gratis advies goed zijn? - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 14 oktober 2010 - 16:11

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door advies, wonen. wonen heeft gezegd: Gratis interieuradvies. Kan gratis advies goed zijn? In bijna elke woonwinkel of woonmall wordt tegenwoordig gratis int.. http://dld.bz/z6nM […]

Reageer
Tweets die vermelden Gratis interieuradvies. Kan gratis advies goed zijn? - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 14 oktober 2010 - 16:11

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door advies, wonen. wonen heeft gezegd: Gratis interieuradvies. Kan gratis advies goed zijn? In bijna elke woonwinkel of woonmall wordt tegenwoordig gratis int.. http://dld.bz/z6nM […]

Reageer
Tweets die vermelden Gratis interieuradvies. Kan gratis advies goed zijn? - Wonen - Wonen.Blogo.nl -- Topsy.com 14 oktober 2010 - 16:11

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door advies, wonen. wonen heeft gezegd: Gratis interieuradvies. Kan gratis advies goed zijn? In bijna elke woonwinkel of woonmall wordt tegenwoordig gratis int.. http://dld.bz/z6nM […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com