You are here: Home » Accessoires » Klantenkaart app voor Android en iPhone

Klantenkaart app voor Android en iPhone

geschreven door Constance

Wie herkent dit niet? Je doet je portemonnee open en tientallen pasjes (klantenkaarten, pinpassen en andere kaartjes) staren je aan.

Ook hiervoor is er nu een app ontwikkeld, voor je Android is er KeyRing, voor iPhone CardStar.  Met behulp van je camera, die je gebruikt als barcodescanner, slaat de app de barcode van je kaart of pasje op en maakt zo een database van al je kaarten en pasjes. Sommige bedrijven staan al in de online database, zodat ook logo van de betreffende winkel mee wordt genomen in de lijst. Staat er geen barcode op je kaart of pasje, maar wel een klantnummer dan kan je deze ook opslaan. Ik heb de app gedownload nu nog even de tijd vinden om mijn pasjes en klantenkaarten te gaan scannen.

Gerelateerde artikelen

8 reacties

Tweets die vermelden Klantenkaart app voor Android en iPhone - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 14 oktober 2010 - 08:39

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Conny en Android Nieuws, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Klantenkaart app voor Android en iPhone: Wie herkent dit niet? Je doet je portemonnee open en tientallen pasjes (k… http://bit.ly/c89kd0 […]

Reageer
Tweets die vermelden Klantenkaart app voor Android en iPhone - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 14 oktober 2010 - 08:39

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Conny en Android Nieuws, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Klantenkaart app voor Android en iPhone: Wie herkent dit niet? Je doet je portemonnee open en tientallen pasjes (k… http://bit.ly/c89kd0 […]

Reageer
Klantenkaart app 17 februari 2011 - 23:12

Naar onze ondervinding blijken de doorsnee winkeliers nog ietwat wantrouwig over de barcode. Alhoewel de vraag wel stilaan stijgt.

Reageer
Klantenkaart app 17 februari 2011 - 23:12

Naar onze ondervinding blijken de doorsnee winkeliers nog ietwat wantrouwig over de barcode. Alhoewel de vraag wel stilaan stijgt.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com