Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie Melvita L’Or Bio Olie Spray, de alles-in-een olie
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Physalis helpt je te ontspannen & zorgt voor een goede nachtrust Physalis helpt je te ontspannen & zorgt voor een goede nachtrust
  • Kruidvat lanceert ‘Moments of Me’ bad & doucheproducten Kruidvat lanceert ‘Moments of Me’ bad & doucheproducten
  • Schone Gezichten Week 2016 Schone Gezichten Week 2016
  • Body Oil Intensive Aloë Vera bij Kruidvat Body Oil Intensive Aloë Vera bij Kruidvat
shoppen

Frituren zonder olie met de Philips AirFryer

Philips komt met een nieuw huishoudelijk apparaat: de AirFryer!

En met de AirFryer frituurpan kan je bakken en frituren zonder olie. Het geheim van de AirFryer is de (gepatenteerde) Rapid Air technologie: snelcirculerende hete lucht wordt gecombineerd met een grill om frietjes te bakken met 80 % minder vet, maar wel met de juiste smaak. De AirFryer bakt snacks knapperig goudbruin, van de heerlijkste frietjes tot kipnuggets, vlees en zelfs tempura. Bovendien hoef je de AirFryer niet voor te verwarmen: je frietjes zijn klaar in ong. 12 minuten en dat zonder vieze geurtjes. Deze frituurpan maakt gebruik van hete lucht in plaats van olie en verdrijft het geïntegreerde luchtfilter de geurtjes. Reinigen na het bakken met de AirFryer is heel makkelijk, want alles kan zo in de vaatwasser.

De AirFryer is voorzien van een timer waarmee je baktijden tot 30 minuten kan instellen en je kunt het bakken onderbreken en je kunt vooraf de temperatuur instellen tot max. 200 °C. En dmv. de foodseparator kan je ook verschillende soorten voedsel bij elkaar doen en je vlees smaakt naar vlees en je frietjes smaken naar frietes, dus geen andere smaken of geuren aan je eten. Je krijgt bij de AirFryer een kookboek en ook op de Philips website staan nog veel meer recepten.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?