You are here: Home » Gadgets » Frituren zonder olie met de Philips AirFryer

Frituren zonder olie met de Philips AirFryer

geschreven door Constance

Philips komt met een nieuw huishoudelijk apparaat: de AirFryer!

En met de AirFryer frituurpan kan je bakken en frituren zonder olie. Het geheim van de AirFryer is de (gepatenteerde) Rapid Air technologie: snelcirculerende hete lucht wordt gecombineerd met een grill om frietjes te bakken met 80 % minder vet, maar wel met de juiste smaak. De AirFryer bakt snacks knapperig goudbruin, van de heerlijkste frietjes tot kipnuggets, vlees en zelfs tempura. Bovendien hoef je de AirFryer niet voor te verwarmen: je frietjes zijn klaar in ong. 12 minuten en dat zonder vieze geurtjes. Deze frituurpan maakt gebruik van hete lucht in plaats van olie en verdrijft het geïntegreerde luchtfilter de geurtjes. Reinigen na het bakken met de AirFryer is heel makkelijk, want alles kan zo in de vaatwasser.

De AirFryer is voorzien van een timer waarmee je baktijden tot 30 minuten kan instellen en je kunt het bakken onderbreken en je kunt vooraf de temperatuur instellen tot max. 200 °C. En dmv. de foodseparator kan je ook verschillende soorten voedsel bij elkaar doen en je vlees smaakt naar vlees en je frietjes smaken naar frietes, dus geen andere smaken of geuren aan je eten. Je krijgt bij de AirFryer een kookboek en ook op de Philips website staan nog veel meer recepten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com