You are here: Home » Fashion » Mail & Win: Poncho van Trevisi Creazioni

Mail & Win: Poncho van Trevisi Creazioni

geschreven door Constance

En ook in de maand oktober kan je bij shoppen.blogo.nl een fantastische prijs winnen, nl. deze mooie poncho (twv. euro 119,-, beschikbaar gesteld door Sciarpe Diem) van het Italiaanse merk Trevisi Creazioni.

Trevisi Creazioni is een Italiaans ambachtelijk familiebedrijf waar de mooiste lamswollen producten worden vervaardigd. Yvette Kellendonk, eigenaresse van Sciarpe Diem is er trots op dat zij sinds enige jaren de exclusieve distributierechten heeft voor de Benelux. De huidige najaarscollectie bestaat uit sjaals, capes, ponchos en omslagdoeken, zowel klassiek als trendy en uitgevoerd in vele kleuren. Wil jij er lekker warm bijlopen dit najaar ? Kijk dan even op www.sciarpediem.nl voor de verkoopadressen.

Wil jij kans maken op de poncho? Geef dan antwoord op de volgende vraag: Hoeveel verkoopadressen heeft Trevisi Creazioni in Nederland en België? Stuur je antwoord (incl. naam en adresgegevens) naar shoppen.blogo.nl@gmail.com, voor 25 oktober as. (De winnaar krijgt automatisch bericht.) Maar lees voordat je instuurt aub. even onderstaande spelregels.

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com