Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes Valentijnsdag Mail & Win; Cellularline Sensation iPhone hoes
  • Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days Mail & Win; Kaarten voor Happy Spirit Days
  • Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl Bestel alles voor je slaapkamer gemakkelijk bij Bedden.nl
  • Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison Mail & win; Orchidee kalender ontworpen door Meagan Morrison
  • Mail & win; Win een jurk van SRNDPTY Mail & win; Win een jurk van SRNDPTY
  • Mail & Win; Logitech Silent Mouse Mail & Win; Logitech Silent Mouse
shoppen

Mail & Win: Poncho van Trevisi Creazioni

En ook in de maand oktober kan je bij shoppen.blogo.nl een fantastische prijs winnen, nl. deze mooie poncho (twv. euro 119,-, beschikbaar gesteld door Sciarpe Diem) van het Italiaanse merk Trevisi Creazioni.

Trevisi Creazioni is een Italiaans ambachtelijk familiebedrijf waar de mooiste lamswollen producten worden vervaardigd. Yvette Kellendonk, eigenaresse van Sciarpe Diem is er trots op dat zij sinds enige jaren de exclusieve distributierechten heeft voor de Benelux. De huidige najaarscollectie bestaat uit sjaals, capes, ponchos en omslagdoeken, zowel klassiek als trendy en uitgevoerd in vele kleuren. Wil jij er lekker warm bijlopen dit najaar ? Kijk dan even op www.sciarpediem.nl voor de verkoopadressen.

Wil jij kans maken op de poncho? Geef dan antwoord op de volgende vraag: Hoeveel verkoopadressen heeft Trevisi Creazioni in Nederland en Belgiƫ? Stuur je antwoord (incl. naam en adresgegevens) naar shoppen.blogo.nl@gmail.com, voor 25 oktober as. (De winnaar krijgt automatisch bericht.) Maar lees voordat je instuurt aub. even onderstaande spelregels.

Spelregels Mail & Win: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Shopaholic nieuwsbrief. Ben je nog niet geabonneerd? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?