You are here: Home » Accessoires » Philips iPad accessoires

Philips iPad accessoires

geschreven door Constance

Wist je dat Philips een hele reeks aan iPad accessoires heeft uitgebracht?

De iPad serie bestaat uit een 5-tal hoezen om je iPad in op te bergen en om in mee te nemen. Zo is er een hoes die je ook als standaard kunt gebruiken, dus ideaal om video’s en films te bekijken en als je klaar bent, je iPad in je tas in op te bergen. Verder zijn er 2 siliconenhoezen die je iPad een prima bescherming geven tegen beschadigingen en dan zijn er nog 2 hoezen (de ene van neopreen en de andere van imitatieleer) om je iPad in te stoppen zodat deze goed beschermd is tijdens een tripje naar je werk, maar ook tijdens je vakantie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com