Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger Test; Philips SpeedPro Max Aqua draadloze stofzuiger
  • Test; Nieuwe melkopschuimer Test; Nieuwe melkopschuimer
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger Philips lanceert de draadloze SpeedPro Max steelstofzuiger
  • Philips lanceert de Airfryer XXL Philips lanceert de Airfryer XXL
  • Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel Philips Sonicare lanceert DiamondClean Smart tandenborstel
ladygadgets

Philips iPad accessoires

Wist je dat Philips een hele reeks aan iPad accessoires heeft uitgebracht?

De iPad serie bestaat uit een 5-tal hoezen om je iPad in op te bergen en om in mee te nemen. Zo is er een hoes die je ook als standaard kunt gebruiken, dus ideaal om video’s en films te bekijken en als je klaar bent, je iPad in je tas in op te bergen. Verder zijn er 2 siliconenhoezen die je iPad een prima bescherming geven tegen beschadigingen en dan zijn er nog 2 hoezen (de ene van neopreen en de andere van imitatieleer) om je iPad in te stoppen zodat deze goed beschermd is tijdens een tripje naar je werk, maar ook tijdens je vakantie.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?