You are here: Home » Accessoires » Microsimkaart

Microsimkaart

geschreven door Constance

Sinds de komst van de iPad en de iPhone 4 is gelijk de microsimkaart geïntroduceerd.

Je kunt deze kopen bij je telecomwinkel maar je kunt ook aan de slag met een schaar en je eigen simkaart. Maar er zijn helaas ook talloze drama verhalen bekend van personen die hun simkaart zodanig hebben verknipt dat ze er niks meer mee kunnen doen. Het is nl. een zeer secuur werkje. Maar wil je toch zelf aan de slag dan raad ik je echt om de speciale snijder van Cut My Sim te bestellen. Dit is een roestvrijstalen simkaartkniptang die je simkaart precies op maat knipt en in het pakje zit ook nog een speciale houder zodat je je microsim weer als een gewone simkaart kan gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com