Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kookboek; The Avocado Show Nieuw kookboek; The Avocado Show
  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
ladygadgets

Microsimkaart

Sinds de komst van de iPad en de iPhone 4 is gelijk de microsimkaart geïntroduceerd.

Je kunt deze kopen bij je telecomwinkel maar je kunt ook aan de slag met een schaar en je eigen simkaart. Maar er zijn helaas ook talloze drama verhalen bekend van personen die hun simkaart zodanig hebben verknipt dat ze er niks meer mee kunnen doen. Het is nl. een zeer secuur werkje. Maar wil je toch zelf aan de slag dan raad ik je echt om de speciale snijder van Cut My Sim te bestellen. Dit is een roestvrijstalen simkaartkniptang die je simkaart precies op maat knipt en in het pakje zit ook nog een speciale houder zodat je je microsim weer als een gewone simkaart kan gebruiken.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?