You are here: Home » Beauty » Philips Lumea test-update

Philips Lumea test-update

geschreven door Constance

Zoals jullie weten heb ik een testexemplaar van de Philips Lumea gekregen en deze ben ik aan het testen. Aangezien je de Lumea maar eens in de 2 weken mag gebruiken duurde het langer dan normaal voor een update.

Ik heb de Philips Lumea nu 3x gebruikt (op mijn boven- en onderbenen met elke keer 2 weken tussenpauze) en ik merk al een heel duidelijk verschil. Ik heb echt al veel minder harde stoppels en op sommige plekken van mijn benen heb ik al geen haargroei meer en de haartjes die er nog zitten zijn veel zachter en dunner. Testman wilde graag meetesten en bij hem heb ik de Philips Lumea voor zijn borsthaar gebruikt. (Alleen niet op stand 5, dat vond ie te pijnlijk, maar op stand 3.) Bij hem komt het haar nog wel terug, maar ook minder snel dan als je alleen scheert. Als ik mijn benen doe, op stand 5, dan kan ik de voorkant van mijn onderbenen doen en dan is de batterij leeg. Dan gaat ie gelijk in de oplader in het stopcontact en na ong. 1, 5 uur kan ik de achterkant van mijn onderbenen behandelen. Dan weer in de lader en de dag erna, kan ik beide bovenbenen flitsen. (Alles op stand 5.) Ik gebruik de Philips Lumea als ik tv zit te kijken of ’s avonds voor het slapen en dan zorg ik er wel voor dat mijn benen goed geschoren, net als de borstkas van Testman.

Ik vond het een klein nadeel dat je 14 dagen tussen de behandelingen moet houden, maar aangezien ik nu al resultaat zie en ik nu al een stuk minder tussendoor hoef te scheren, begrijp ik wel waarom dat is. Ik hou jullie op de hoogte want binnenkort hoef ik niet meer 1x per 2 weken de Lumea te gaan gebruiken maar nog maar 1x per maand want dan ligt de haargroei stil, als het goed is. Dus wordt vervolgd………………

Btw: Heren, dit is natuurlijk wel een ideaal cadeau voor Sinterklaas of onder de Kerstboom. Hint Hint.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com