You are here: Home » Gadget nieuws » Wijnen decanteren

Wijnen decanteren

geschreven door Constance

Iedereen weet dat je (dure) rode wijnen het beste kan decanteren (overschenken) zodat de smaak en aroma’s beter tot zijn recht komen, maar het is altijd wel een heel gedoe. En het kost minstens 1 tot 2 uur om de wijn goed te laten luchten.


De MENU Wine Breather Norm lost dit probleempje eenvoudig op en wel binnen 3 minuten. Je plaatst de karaf, dmv. de wijnbeluchter, verticaal op de wijnfles. Dan draai je de karaf en de wijn gaat daardoor in de karaf en er komt ook zuurstof bij, zodat het aroma vrijkomt. Je kunt nu de wijn in de karaf serveren, of als je dat liever doet ook in de fles, door de fles op de karaf te plaatsen en om te keren.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MxznnkG05aE[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com