Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • La Source alcoholvrije dranken La Source alcoholvrije dranken
  • Open flessen wijn bewaren Open flessen wijn bewaren
  • Sulfree voor sulfiet vrije wijn Sulfree voor sulfiet vrije wijn
  • Unieke Vaderdagcadeaus Unieke Vaderdagcadeaus
  • Barbecook introduceert de Plancha Barbecook introduceert de Plancha
  • Wijnalmanak App Wijn & Liefde Wijnalmanak App Wijn & Liefde
ladygadgets

Wijnen decanteren

Iedereen weet dat je (dure) rode wijnen het beste kan decanteren (overschenken) zodat de smaak en aroma’s beter tot zijn recht komen, maar het is altijd wel een heel gedoe. En het kost minstens 1 tot 2 uur om de wijn goed te laten luchten.


De MENU Wine Breather Norm lost dit probleempje eenvoudig op en wel binnen 3 minuten. Je plaatst de karaf, dmv. de wijnbeluchter, verticaal op de wijnfles. Dan draai je de karaf en de wijn gaat daardoor in de karaf en er komt ook zuurstof bij, zodat het aroma vrijkomt. Je kunt nu de wijn in de karaf serveren, of als je dat liever doet ook in de fles, door de fles op de karaf te plaatsen en om te keren.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MxznnkG05aE[/youtube]

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?