Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam
  • TASCHEN strooit met boeken TASCHEN strooit met boeken
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar! Buddha to Buddha is jarig en wordt 20 jaar!
  • Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn Moederdagtip; Mi Moneda MM Vintage lijn
  • Sans Soucis Outdoor Protection Sans Soucis Outdoor Protection
shoppen

Nieuwe sieraden bij Dooor Jewelry

Een van mijn favoriete online sieradenwinkels heeft weer een totaal nieuwe collectie.

De Dooor Jewelry wintercollectie bevat armbanden, kettingen en oorbellen in warme kleuren zoals donkergrijs, taupe en zwart met hier en daar een kleurig accent. Natuurlijk is er weer gebruik gemaakt van bijzondere kralen en bedels van de beste kwaliteit. Nieuw zijn de lange kettingen en setjes van drie armbanden gemaakt van houten kralen en bedels in warm grijs, beige en wit.
Ook zijn er sieradensets in winterse kleuren zoals koper, donkerpaars, donkergrijs en taupe. En ook heeft Dooor nieuwe kleuren oorstekers met Swarovski Crystal, zilverkleurige oorringen en andere mooie oorhangers.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?