Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • essence Trend Edition ‘Into the snow glow’ essence Trend Edition ‘Into the snow glow’
  • Pin de vrolijke pins van STOOK nu ook in je oren Pin de vrolijke pins van STOOK nu ook in je oren
  • Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick Kleur én verzorging met de nieuwe Labello Crayon Lipstick
  • Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap Dreamers Ibiza; sieraden met een boodschap
  • Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam Sieradenmerk Insignety opent flagship store in Amsterdam
  • TASCHEN strooit met boeken TASCHEN strooit met boeken
shoppen

Nieuwe sieraden bij Dooor Jewelry

Een van mijn favoriete online sieradenwinkels heeft weer een totaal nieuwe collectie.

De Dooor Jewelry wintercollectie bevat armbanden, kettingen en oorbellen in warme kleuren zoals donkergrijs, taupe en zwart met hier en daar een kleurig accent. Natuurlijk is er weer gebruik gemaakt van bijzondere kralen en bedels van de beste kwaliteit. Nieuw zijn de lange kettingen en setjes van drie armbanden gemaakt van houten kralen en bedels in warm grijs, beige en wit.
Ook zijn er sieradensets in winterse kleuren zoals koper, donkerpaars, donkergrijs en taupe. En ook heeft Dooor nieuwe kleuren oorstekers met Swarovski Crystal, zilverkleurige oorringen en andere mooie oorhangers.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?