You are here: Home » Shoppen » Nieuwe sieraden bij Dooor Jewelry

Nieuwe sieraden bij Dooor Jewelry

geschreven door Constance

Een van mijn favoriete online sieradenwinkels heeft weer een totaal nieuwe collectie.

De Dooor Jewelry wintercollectie bevat armbanden, kettingen en oorbellen in warme kleuren zoals donkergrijs, taupe en zwart met hier en daar een kleurig accent. Natuurlijk is er weer gebruik gemaakt van bijzondere kralen en bedels van de beste kwaliteit. Nieuw zijn de lange kettingen en setjes van drie armbanden gemaakt van houten kralen en bedels in warm grijs, beige en wit.
Ook zijn er sieradensets in winterse kleuren zoals koper, donkerpaars, donkergrijs en taupe. En ook heeft Dooor nieuwe kleuren oorstekers met Swarovski Crystal, zilverkleurige oorringen en andere mooie oorhangers.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com