Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Gadget Test; Tivoli Audio iSongbook Gadget Test; Tivoli Audio iSongbook
  • Gadget Test: Sound Platform van Soundfreaq Gadget Test: Sound Platform van Soundfreaq
  • Nieuwe Sony Walkman mp3 spelers Nieuwe Sony Walkman mp3 spelers
  • Facebook Prijsvraag: Win een SanDisk mp3 speler! Facebook Prijsvraag: Win een SanDisk mp3 speler!
  • Vaderdag Kadotip: Sandisk MP3 speler, Clip Zip Vaderdag Kadotip: Sandisk MP3 speler, Clip Zip
  • Headset aansluiting voor MP3 speler Headset aansluiting voor MP3 speler
ladygadgets

Nieuwe headset van Conceptronic

Conceptronic presenteert de nieuwe stereohoofdtelefoon CPROSTAR en deze hoofdtelefoon heeft een exclusief design en buitengewone kwaliteit.

Hij garandeert een helder geluid en is daardoor perfect om naar muziek te luisteren, te chatten, te bellen via het internet (VOIP) of om aan videoconferences deel te nemen. De koptelefoon CPROSTAR wordt geleverd met een afneembare kabel die over een geïntegreerde volumeregelaar en microfoon beschikt, en is hierdoor dus eveneens ideaal voor je mp3-speler.

De CPROSTAR heeft volledig gevoerde oorschelpen en is daardoor heel comfortabel. Ook kan je de oorschelpen 90° draaien waardoor je de koptelefoon plat kunt maken om hem zo gemakkelijker mee te kunnen nemen naar je werk maar ook tijdens je vliegreis of op vakantie.

De koptelefoon CPROSTAR is verkrijgbaar vanaf september 2010 tegen een adviesverkoopprijs van € 19,90.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?