You are here: Home » Accessoires » Nieuwe headset van Conceptronic

Nieuwe headset van Conceptronic

geschreven door Constance

Conceptronic presenteert de nieuwe stereohoofdtelefoon CPROSTAR en deze hoofdtelefoon heeft een exclusief design en buitengewone kwaliteit.

Hij garandeert een helder geluid en is daardoor perfect om naar muziek te luisteren, te chatten, te bellen via het internet (VOIP) of om aan videoconferences deel te nemen. De koptelefoon CPROSTAR wordt geleverd met een afneembare kabel die over een geïntegreerde volumeregelaar en microfoon beschikt, en is hierdoor dus eveneens ideaal voor je mp3-speler.

De CPROSTAR heeft volledig gevoerde oorschelpen en is daardoor heel comfortabel. Ook kan je de oorschelpen 90° draaien waardoor je de koptelefoon plat kunt maken om hem zo gemakkelijker mee te kunnen nemen naar je werk maar ook tijdens je vliegreis of op vakantie.

De koptelefoon CPROSTAR is verkrijgbaar vanaf september 2010 tegen een adviesverkoopprijs van € 19,90.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com