Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Valt je festival in het water? Niet met een jas van Rain Couture Valt je festival in het water? Niet met een jas van Rain Couture
  • Crocs regenlaars Crocs regenlaars
  • Senz° paraplu fietshouder Senz° paraplu fietshouder
  • Olaz lanceert CC cream Olaz lanceert CC cream
  • Handige zomerapps Handige zomerapps
  • Trendy regenkleding Trendy regenkleding
ladygadgets

Paraplu voor je hond

Ik heb ooit een Jack Russell Terrier gezien die het weigerde om in de regen te gaan lopen en dus liep hij onder de paraplu en werd zijn vrouwtje drijfnat, tijdens het uitlaten.

Met de Dogbrella is dit probleem opgelost want dit is een paraplu die je gewoon boven je hond houdt met je ene hand en in de andere hand hou je je eigen paraplu vast. Er is een speciale lijn verwerkt in de paraplu waardoor je hond(je) echt lekker droog blijft en hij of zij niet naast de paraplu kunnen gaan lopen. De paraplu is geschikt voor honden van max. 60 cm. lang, dus een grote dobberman of golden retriever passen er niet onder, maar je chihuahua of teckel wel.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?