You are here: Home » Gadget nieuws » Live bij Radio 10 Gold

Live bij Radio 10 Gold

geschreven door Constance

Mijn vaste lezers weten dat ik elke donderdag rond de klok van 09.15 uur een telefonische column heb bij Radio 10 Gold, tijdens de show van dj René Verkerk en vriend/stylist Tom Sebastian, in Toms Beautycase. De ene week heb ik het in mijn column over tips en trends op het gebied shoppen en de andere week over ladygadgets. Op de andere dagen van de week kan je Tom & René altijd samen beluisteren tussen 9 & 10 uur. Op maandag heeft Tom Sebastian altijd een aantal tips, trends en items die hij behandeld en de rest van de dagen is er altijd een korte column.

Nu is Tom Sebastian een weekje op een persreis naar Turkije, en hij verblijft daar in het design hotel Hill Side Su en nu heeft hij mij weer gevraagd of ik de aankomende week Toms Beauty Case wil overnemen, net als begin juli. Dus ben ik vandaag live te beluisteren vanaf 9 tot 10 uur, samen met Dj René en ook de rest van week hoor je mij met een aantal korte items.

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Tweets die vermelden Live bij Radio 10 Gold - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 5 oktober 2010 - 10:18

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Tom Sebastian, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Live bij Radio 10 Gold: Mijn vaste lezers weten dat ik elke donderdag rond de klok van 09.15 uur een telefonisch… http://bit.ly/aytzrO […]

Reageer
Tweets die vermelden Live bij Radio 10 Gold - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl -- Topsy.com 5 oktober 2010 - 10:18

[…] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door Tom Sebastian, Constance Hage. Constance Hage heeft gezegd: Live bij Radio 10 Gold: Mijn vaste lezers weten dat ik elke donderdag rond de klok van 09.15 uur een telefonisch… http://bit.ly/aytzrO […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com