Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Tom Sebastian lanceert een beauty-balans supplement; BlissFuel Tom Sebastian lanceert een beauty-balans supplement; BlissFuel
  • Dille & Kamille presenteert het kookboek Keukengeheimen Dille & Kamille presenteert het kookboek Keukengeheimen
  • Orchidee Stijlgids Orchidee Stijlgids
  • IKEA lanceert Emoticons app IKEA lanceert Emoticons app
  • Tivoli Audio heeft het Digitale Radio Keurmerk Tivoli Audio heeft het Digitale Radio Keurmerk
  • Kaas en wijntips op Kaas.nl Kaas en wijntips op Kaas.nl
ladygadgets

Live bij Radio 10 Gold

Mijn vaste lezers weten dat ik elke donderdag rond de klok van 09.15 uur een telefonische column heb bij Radio 10 Gold, tijdens de show van dj René Verkerk en vriend/stylist Tom Sebastian, in Toms Beautycase. De ene week heb ik het in mijn column over tips en trends op het gebied shoppen en de andere week over ladygadgets. Op de andere dagen van de week kan je Tom & René altijd samen beluisteren tussen 9 & 10 uur. Op maandag heeft Tom Sebastian altijd een aantal tips, trends en items die hij behandeld en de rest van de dagen is er altijd een korte column.

Nu is Tom Sebastian een weekje op een persreis naar Turkije, en hij verblijft daar in het design hotel Hill Side Su en nu heeft hij mij weer gevraagd of ik de aankomende week Toms Beauty Case wil overnemen, net als begin juli. Dus ben ik vandaag live te beluisteren vanaf 9 tot 10 uur, samen met Dj René en ook de rest van week hoor je mij met een aantal korte items.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?