Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door Een RAINS regenjas helpt je het festivalseizoen door
  • Lipault Collection Capsule Lipault Collection Capsule
  • Kruidvat lanceert Pro Dynamics sportvoeding Kruidvat lanceert Pro Dynamics sportvoeding
  • Hermès Festival des Métiers in Amsterdam Hermès Festival des Métiers in Amsterdam
  • BY LOULOU; de Christmas Collection BY LOULOU; de Christmas Collection
  • Kettler trainingkits voor thuis Kettler trainingkits voor thuis
ladygadgets

Belkin hoesjes voor iPhone 4 en iPod

Er komen steeds meer iPhone 4/iPod Touch hoezen en Belkin heeft een hele nieuwe lijn geintroduceerd.

Belkin heeft een aantal trendy modellen en ze zijn ontworpen voor de iPhone 4/iPod-gebruiker die veel onderweg is en de iPhone 4/iPod in een broekzak, handtas of tijdens het sporten op je arm draagt. Heb je je iPhone 4 in je broekzak (dat zullen meestal mannen zijn) dan zijn er slanke hoesjes die je gemakkelijk kunt vast houden en ook makkelijk uit je broekzak te halen zijn. Ook beschermen ze je iPhone 4 tegen beschadigingen en ook om te kunnen sms-en, bellen, gamen of je je email te checken zijn deze hoesjes ideaal. Ga je regelmatig met je iPhone 4 naar de sportschool of als je gaat hardlopen dan is er ook een complete lijn met Fitarmbanden en een Clipcase om je mobieltje in op te bergen (en ook te gebruiken) terwijl je aan het sporten bent.

De Grip etuis geven een optimale bescherming van je iPhone en zijn verkrijgbaar in verschillende designs voor stijl, kleur en gripvastheid.  Je kunt ook je apparaat opladen zonder dat ie uit het etui gehaald hoeft te worden. De Shield etuis geven extra bescherming tegen krassen en zijn schokdempend. Deze beschermende, slanke etuis nemen geen extra ruimte in en geven gemakkelijk toegang tot de dockconnector, bedieningsknoppen en het iPod-scherm. De Verve etuis zijn mooie leren hoesen en beschermen tegen krassen en andere beschadigingen en ook deze geven toegang tot het dockingstation en de bedieningsknoppen.  En Fit Armbanden kan met de hand gewassen worden en zijn waterafstotend. Je kunt ze heel makkelijk om en af doen en je voelt ze bijna niet om je arm als je met je workout bezig bent.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?