You are here: Home » Gadgets » Je bikinilijn in model scheren

Je bikinilijn in model scheren

geschreven door Constance

Vorige week vond ik een klein tasje bij mij op de deurmat met daarin 2 doosjes met een interessante inhoud.

Want in beide doosjes zat een soort ‘stempel’ met een uitleg. Want wat bleken die stempels te zijn? Het zijn sjablonen om je schaamstreek onder de douche te kunnen trimmen en dat kan met 2 verschillende modellen: een streepje voor de Brazilian en een driehoekje voor een Triangle. Je moet er wel voor zorgen dat de haartjes niet langer zijn dan een halve centimeter. Je zet tijdens het douchen het sjabloon op je schaamstreek en daarna ga je aan de slag met het scheermes en na afloop heb je een keurig recht streepje of een leuk driehoekje.

De Ladyshape is ontwikkeld door de Nederlandse Daphne Heltzel en in een interview heb ik gelezen dat zij, tijdens het ontwikkelproces, ook al haar vriendinnen heeft ingeschakeld om de Ladyshape te testen. (Want als je eenmaal iets hebt weggeschoren dan duurt het altijd weer tijdje voordat het haar is aangegroeid.) Je kunt de Ladyshape gewoon op internet bestellen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com