Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Brillenmodeshow Eye Wish Brillenmodeshow Eye Wish
  • Claes Iversen modeshow lente/zomer 2012 Claes Iversen modeshow lente/zomer 2012
  • Haute couture show Mart Visser Haute couture show Mart Visser
  • Bijenkorf Masterclass Bijenkorf Masterclass
  • Modeshow en high-tea Modeshow en high-tea
  • Kant Amsterdam voor mooie lingerie Kant Amsterdam voor mooie lingerie
shoppen

Mail & Win: kaarten Beautiful Fashion in Panama

Volgende week zaterdag, 18 september, kan Amsterdam zich klaarmaken voor een nieuwe editie van Beautiful Fashion.

Beautiful Fashion is een mode en beauty gerelateerd concept van Beautiful Events en wordt gehouden in Panama. Het concept is speciaal in het leven geroepen voor het nettere en goedgeklede uitgaanspubliek, dat tevens van mode en beauty houdt en bestaat nu al ruim twee jaar. Het vrouwvriendelijke feest bestaat uit een combinatie van, nagelstylisten, visagisten, haarstylisten, een modeshow, bekende dj’s en na afloop krijgen de vrouwelijke bezoekers goodiebags van L’Oréal.

De modeshow wordt dit keer verzorgd door BekkQ. “BekkQ staat voor vrouwelijk en kleurrijk. BekkQ biedt een trendy collectie in jouw dagelijkse leven.” Verder kan je genieten van een bijzondere optredens en dj’s.

Shoppen.blogo.nl mag 10 x 2 kaarten weggeven! Wat moet je doen om 2 kaarten per persoon te kunnen winnen? Mail je volledige naam, voor donderdagmiddag 16 september 12.00 uur, naar gastenlijst@panama.nl, onder vermelding van shoppen.blogo-panama.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?