You are here: Home » Shoppen » Kant Amsterdam voor mooie lingerie

Kant Amsterdam voor mooie lingerie

geschreven door Constance

Een tijdje geleden ben ik bij Kant Amsterdam langs gegaan. Kant Amsterdam is een lingeriewinkel waarbij ik, bijna voor het eerst, geen ‘vrees’ had om naar binnen te stappen. (Bij de meeste lingeriewinkels is er toch een drempel en lekker even snuffelen in de rekken is er vaak ook niet bij.) Maar bij Kant Amsterdam is er alle gelegenheid om eens lekker, op je gemakje rond te kijken, erg prettig.

Natuurlijk kan je ook terecht voor en goed advies als je op zoek bent naar een specifieke bh of lingeriesetje want Kant Amsterdam heeft een ruime keuze in verschillende modellen en merken. Lingerie is er oa. van Chantal Thomass, Der Kommissar, La Perla, Valisère en Aubade. Ook kan je terecht voor badmode van oa. Mama Maria, Cyell en Freya en voor de mannen is er Diesel, Hom en Armani. En heb je een hele kleine of juist een grote boezem dan heeft Kant Amsterdam bh’s in maten vanaf 70 A t/m 100 G.

Op zaterdag 2 oktober as. geeft Kant Amsterdam een lingeriemodeshow, dus hou de website in de gaten voor meer nieuws, maar neem in ieder geval je man of minnaar mee, voor een mooi en sexy setje. 😉

Dan nog even dit: Hunkemoller maakt momenteel reclame dat zij, vanaf 9 september t/m 19 september, bij alle dames de bh-maat opnemen. Bij een goede en gespecialiseerde lingeriewinkel wordt dit altijd gedaan en niet slechts 10 dagen van het jaar! En ook voor een goed maatadvies ben je bij Kant Amsterdam het hele jaar door aan het juiste adres.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com