Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Mart Visser ontwerpt V&D Prijzencircus jas Mart Visser ontwerpt V&D Prijzencircus jas
  • Yolanthe Cabau lanceert limited edition sieraden Yolanthe Cabau lanceert limited edition sieraden
  • V&D lanceert 3 nieuwe make-up merken V&D lanceert 3 nieuwe make-up merken
  • Shoppen.blogo.nl schrijft ook op V&D Blog! Shoppen.blogo.nl schrijft ook op V&D Blog!
  • Voorjaarscollectie van YAYA Voorjaarscollectie van YAYA
  • Implicite lingerie opent shop-in-shop in Nederland Implicite lingerie opent shop-in-shop in Nederland
shoppen

Maidenform najaarsactie bij V&D

Kom tot en met zaterdag 18 september naar V&D Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag en doe mee aan de Flexees by Maidenform actie.
Bij aankoop van een product uit de Maidenform collectie ontvang je een deelnameformulier en maak je kans op een van de 4 knalroze Special Edition Flexees fietsen. En om deze actie te promoten zullen er 4 meiden op de 4 roze Special Edition Flexees fietsen rondrijden door Amsterdam in Maidenform Shapewear!

Maidenform vindt het erg belangrijk dat alle vrouwen een goede BH dragen. Een goede BH draagt bij aan een betere houding en een mooier postuur. Maidenform is al meer dan 80 jaar expert in innovatieve BH ontwerpen om de vrouw van nu te voorzien in al haar wensen; van minimizer tot ultimate push up met maar liefst 2 cupmaten extra; alles is mogelijk.

Naast een goede BH kan ook Shapewear veel bijdragen aan een mooi postuur. Shapewear verschijnt tegenwoordig in allerlei smaakvolle varianten, de omaonderbroek is voltooid verleden tijd want naast de huidskleurige varianten zijn altijd ook zwarte varianten beschikbaar, aangevuld met specials als zebra en panterprint of lekkere opvallende kleuren. Een mooi onderjurkje voor een perfect silhouet, een broekje met hoge taille om de buik en heupzone effectief te versmallen of een corrigerende legging voor heup en dijen, alles is mogelijk. Met name de Wear Your Own Bra collectie biedt hierbij een uitkomst, deze sets laten ruimte vrij voor het dragen van de eigen BH. Een slanke vorm en de perfecte boezem in één opslag. Corrigerende ondermode vindt steeds vaker haar weg naar meer dames, maar corrigerende bovenmode biedt een heel nieuwe oplossing. Shapewear hoeft niet langer verstopt te worden onder de bovenkleding; shapewear ís de bovenkleding. Diverse basics zoals tanktops, T-shirts, kanten hemdjes en een legging, komend seizoen aangevuld met een little black dress, sport pants en een rok, bezitten allen een ingewerkt corrigerend powernet om onzichtbaar alle oneffenheden in het poster weg te werken. Flexees by Maidenform is marktleider in Shapewear. Shapewear biedt de uitkomst voor elke vrouw die haar silhouet wilt aanscherpen, van een klein randje tot een hele maat en geeft je een uitstraling vol zelfvertrouwen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?