You are here: Home » Schoenen & laarzen » Italiaanse schoenen bij Bella Bellisima

Italiaanse schoenen bij Bella Bellisima

geschreven door Constance

Ben je, net als ik, een liefhebster van Italiaanse schoenen en laarzen?

Dan kan je nu bij Bella Bellissima je hart ophalen aan mooie Italiaanse pumps, laarzen, sandalen en sleehakken. Bijna alle modellen hebben hoge hakken en zijn (heel belangrijk) ook nog zeer betaalbaar. Tot nu toe moest je voor de allermooiste Italiaanse schoenen zelf naar Italië of kwam je terecht bij de dure merken. Maar Bella Bellissima levert een grote collectie schoenen voor de modebewuste vrouw die van de Italiaanse stijl houdt!  Alle modellen zijn gemaakt van leer en suède en dat geldt ook voor de wintercollectie. De modekleuren donkerblauw, taupe, beige, grijs en de klassieke zwarte pumps en laarzen zijn natuurlijk vertegenwoordigd maar ook kom je de trendy kleuren zoals kobaltblauw, roze en rood tegen. Ik heb zelf al een paar laarzen op het oog.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com