Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
  • ZOOFF Socks, de ultieme sok voor in je laarzen ZOOFF Socks, de ultieme sok voor in je laarzen
  • Feraggio pumps zijn de perfecte pumps Feraggio pumps zijn de perfecte pumps
  • L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana L.K.Bennett werkt samen met schoenenmerk Bionda Castana
  • Overknee boots van DUO Overknee boots van DUO
shoppen

Italiaanse schoenen bij Bella Bellisima

Ben je, net als ik, een liefhebster van Italiaanse schoenen en laarzen?

Dan kan je nu bij Bella Bellissima je hart ophalen aan mooie Italiaanse pumps, laarzen, sandalen en sleehakken. Bijna alle modellen hebben hoge hakken en zijn (heel belangrijk) ook nog zeer betaalbaar. Tot nu toe moest je voor de allermooiste Italiaanse schoenen zelf naar Italië of kwam je terecht bij de dure merken. Maar Bella Bellissima levert een grote collectie schoenen voor de modebewuste vrouw die van de Italiaanse stijl houdt!  Alle modellen zijn gemaakt van leer en suède en dat geldt ook voor de wintercollectie. De modekleuren donkerblauw, taupe, beige, grijs en de klassieke zwarte pumps en laarzen zijn natuurlijk vertegenwoordigd maar ook kom je de trendy kleuren zoals kobaltblauw, roze en rood tegen. Ik heb zelf al een paar laarzen op het oog.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?