Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur December cadeautip; De slimme SmartHalo voor op je fietsstuur
  • Test; Mio Combo 5107 LM, navigatie en dashcam in-een Test; Mio Combo 5107 LM, navigatie en dashcam in-een
  • MIO introduceert fietsnavigatiesysteem met WiFi MIO introduceert fietsnavigatiesysteem met WiFi
  • Elektrische auto huren in Amsterdam Elektrische auto huren in Amsterdam
  • Update Gadget Test Mio Cyclo 300 Update Gadget Test Mio Cyclo 300
  • Gadget Test: Mio Cyclo navigatie Gadget Test: Mio Cyclo navigatie
ladygadgets

Navigatie op je iPhone

Skobbler is dé nieuwe navigatie-app voor de iPhone (3G, 3GS en 4).

Met een extreem lage prijs van slechts €1,59 biedt de Skobbler-applicatie vrijwel alle functies die gangbare navigatiesystemen ook bieden, zoals een waarschuwing voor flitspalen. Doordat gebruikers gewoon vanuit de hand kunnen navigeren, is Skobbler met name ideaal voor korte afstanden. Het systeem werkt met zeer gedetailleerde kaarten die door de Open Source-community (gebruikers dus) worden bijgehouden. Meer dan 500.000  gebruikers in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Duitsland vertrouwen al volledig op de navigatieapplicatie van Skobbler. Nu komt de populaire app ook naar Nederland. De Skobbler-applicatie is verkrijgbaar in de Nederlandse App Store van Apple. Het gebruik van de gratis beschikbare OpenStreetMap-kaarten zorgt ervoor dat gebruikers nooit meer dure en verlate kaartupdates hoeven te installeren. Door zijn compleetheid en lage prijs biedt Skobbler een goed alternatief voor de dure navigatiesystemen. En is het de ideale oplossing voor diegenen die een normaal navigatiesysteem te duur vinden, maar wel eenvoudig de weg willen kunnen vinden. De kaarten van Skobbler zijn altijd up-to-date. Ze worden immers actueel gehouden in samenwerking met de OpenStreetMap-communities (OSM). Ook zorgt de community ervoor dat de belangrijkste kaarten zeer gedetailleerd zijn, met name in stedelijke gebieden. Vaak zijn deze door de gebruiker gecreëerde OSM-kaarten al even goed of zelfs beter dan commerciële kaarten. De navigatieapplicatie is alleen al in Duitsland meer dan 150.000 keer verkocht. Daarmee was het maar liefst zes maanden lang de meest gedownloade navigatieapplicatie van het land.

Skobbler is voor 1,59 euro verkrijgbaar in de App Store op en is te gebruiken op de iPhone 3G, 3GS en de 4.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?