You are here: Home » Accessoires » Navigatie op je iPhone

Navigatie op je iPhone

geschreven door Constance

Skobbler is dé nieuwe navigatie-app voor de iPhone (3G, 3GS en 4).

Met een extreem lage prijs van slechts €1,59 biedt de Skobbler-applicatie vrijwel alle functies die gangbare navigatiesystemen ook bieden, zoals een waarschuwing voor flitspalen. Doordat gebruikers gewoon vanuit de hand kunnen navigeren, is Skobbler met name ideaal voor korte afstanden. Het systeem werkt met zeer gedetailleerde kaarten die door de Open Source-community (gebruikers dus) worden bijgehouden. Meer dan 500.000  gebruikers in de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Duitsland vertrouwen al volledig op de navigatieapplicatie van Skobbler. Nu komt de populaire app ook naar Nederland. De Skobbler-applicatie is verkrijgbaar in de Nederlandse App Store van Apple. Het gebruik van de gratis beschikbare OpenStreetMap-kaarten zorgt ervoor dat gebruikers nooit meer dure en verlate kaartupdates hoeven te installeren. Door zijn compleetheid en lage prijs biedt Skobbler een goed alternatief voor de dure navigatiesystemen. En is het de ideale oplossing voor diegenen die een normaal navigatiesysteem te duur vinden, maar wel eenvoudig de weg willen kunnen vinden. De kaarten van Skobbler zijn altijd up-to-date. Ze worden immers actueel gehouden in samenwerking met de OpenStreetMap-communities (OSM). Ook zorgt de community ervoor dat de belangrijkste kaarten zeer gedetailleerd zijn, met name in stedelijke gebieden. Vaak zijn deze door de gebruiker gecreëerde OSM-kaarten al even goed of zelfs beter dan commerciële kaarten. De navigatieapplicatie is alleen al in Duitsland meer dan 150.000 keer verkocht. Daarmee was het maar liefst zes maanden lang de meest gedownloade navigatieapplicatie van het land.

Skobbler is voor 1,59 euro verkrijgbaar in de App Store op en is te gebruiken op de iPhone 3G, 3GS en de 4.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com