You are here: Home » Beauty » Modeshow Claes Iversen ism. Maybelline New York

Modeshow Claes Iversen ism. Maybelline New York

geschreven door Constance

Vanavond ben ik te gast geweest bij de modeshow van ontwerper Claes Iversen (lente/zomer 2011) en een make-up introductie van Maybelline New York en een haarpresentatie van L’Oréal Professionnel. (Claes werkt nauw samen met Maybelline New York. Maybelline New York is ook de Official Make-up Expert van de Amsterdam International Fashion Week en de New York Fashion Week.)

Maybelline New York introduceert vanaf half november as. een geheel nieuwe oogschaduwlijn: Eyestudio Color Cosmos. De oogschaduw is er in 6 verschillende kleurencombinaties en het speciale aan deze oogschaduw zijn de heldere intense kleuren, het feit dat de oogschaduw in een steenoven gebakken is en de mooie glanzende kleuren die urenlang perfect blijven zitten. Je kunt de oogschaduw droog en nat gebruiken, apart van of je mengt ze door elkaar.

De professionele haarkleuringen van L’Oréal Professionnel zijn speciaal ontwikkeld voor de kapper en met de Eveolution serie is er voor elke haarlengte een mooie haarkleur mogelijk. De kleuren voor deze winter zijn een warme blonde kleur, een kastanje/koper roodbruine kleur en een donkerbruine/mahonie kleur.

De modeshow van Claes Iversen was helemaal geweldig. De kleding is van Claes is altijd supervrouwelijk en voor elke leeftijd is er wat wils. Van heel kort voor de jonge vrouw t/m een elegante avondjurk voor de 40+-er. En de stoffen waren deze keer heel veel nude, roze en geel. Natuurlijk ontbrak ook de LBD (kort en lang) niet. Tijdens de make-up presentatie vertelde Claes dat hij de nadruk heeft gelegd op korte jurken, veel kant en kanten accenten en de plissé is weer helemaal terug van weg geweest. Er zaten een aantal créaties bij die ik heel graag in mijn kast zou willen hebben hangen en de collectie werd door het publiek dan ook met zeer veel enthousiasme ontvangen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KbXi5V2nZyg[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com