You are here: Home » Beauty » Test: Philips Lumea

Test: Philips Lumea

geschreven door Constance

Ik ben vrijdagavond terug gekomen van een tripje naar Tokio en toen lag ie op me te wachten, het allernieuwste ontharingssysteem van Philips, de Philips Lumea!

Ik ben zaterdag gelijk aan de slag gegaan met de Lumea ( ik had ’s avonds een feestje waarvoor ik mijn benen mooi glad wilde hebben). Je moet de Lumea helemaal opladen (duurt ong. 1, 5 uur) en dan kan je 15 minuten lang, op de sterkste stand, de Lumea gebruiken. Je scheert daarna je oksels/bikinilijn en/of benen en dan kan je met de Lumea gaan flitsen.

Er zijn wel wat dingen waar je rekening mee moet houden voor en na het gebruik van de Lumea: rode, grijze en blonde haren kunnen door de Philips Lumea niet geflitst worden. Verder moet je wachten met het gebruiken van deodorant, bodylotion, parfum etc. totdat je klaar bent met de Lumea. Ook mag je 48 uur lang, voordat je de Lumea gaat gebruiken en ook 48 uur nadat je de Lumea hebt gebruikt, niet de zon in of onder de zonnebank gaan liggen, de reden hiervoor is dat je huid kan verbranden of verkleuren en ook zelfbruinende crèmes zijn even taboe. Ook zijn er een aantal lichaamsdelen die je niet met de Lumea kan behandelen en dat zijn bijv. het gezicht (bovenlip), geslachtsdelen (de vagina en bij heren het scrotum), tatoeages en permanente make-up.

Ik ben begonnen met met mijn benen (zowel het bovenbeen als het onderbeen gaat bij mij met de Lumea behandelt worden) en ik was verbaasd om te merken dat de Lumea heel erg snel werkt. Je moet alleen wel zorgen dat de Lumea recht op het lichaamsdeel dat je wilt ontharen staat, want anders werkt het apparaat niet. (Ter controle verlicht dan het ‘klaar om te flitsen’ lampje.) Dan druk je op de flitsknop en je voelt een warme ‘flits’ en daarna ga je verder totdat je het hele lichaamsdeel gedaan hebt.

Na 2 weken mag je de behandeling weer gaan herhalen en aangezien de haren onder je oksels en bikinilijn sneller groeien dan die van je benen, zul je waarschijnlijk eerder de behandeling bij je oksels en bikinilijn moeten gaan herhalen dan die op je benen. (Dat ga ik ook precies voor jullie bijhouden, om de hoeveel tijd ik weer moet gaan flitsen en hoeveel keer voordat mijn haren niet meer terugkomen.) De haren worden door de Lumea als het ware in slaap gesust en zolang je de behandeling regelmatig blijft herhalen dan blijven de haren ook weg. Philips raadt aan om elke 2 weken de oksels en de bikinilijn te doen en je benen om de 4 weken.

De Philips Lumea is vanaf half oktober te koop bij Douglas en daar heeft Philips bewust voor gekozen. De verkoopsters van Douglas krijgen van Philips een uitgebreide training zodat zij iedereen die de Lumea wil aanschaffen ook van een goed advies kunnen voorzien, want de Lumea is niet voor elk huid- en haartype geschikt.

In principe is de Lumea voor vrouwen bedacht maar ook mannen kunnen de Lumea gebruiken. Testman gaat de Lumea dan ook testen, en hij gaat aan de slag met zijn borsthaar en hij gaat ook zijn ervaringen opschrijven. Dus binnenkort meer….

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=64PqzqxD9ew[/youtube]

Gerelateerde artikelen

7 reacties

Headgroom, het scheerapparaat voor je hoofd van Philips - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 17 augustus 2011 - 15:45

[…] 17 Aug 2011 om 7:14Geplaatst in Gadget Test, Men's Gadgets, Testman.Een paar weken geleden besprak Constance al de Philips Headgroom, het scheerapparaat van Philips om je hoofd kaal te scheren. Graag wil Testman, na een aantal weken […]

Reageer
Headgroom, het scheerapparaat voor je hoofd van Philips - Ladygadgets - Ladygadgets.Blogo.nl 17 augustus 2011 - 15:45

[…] 17 Aug 2011 om 7:14Geplaatst in Gadget Test, Men's Gadgets, Testman.Een paar weken geleden besprak Constance al de Philips Headgroom, het scheerapparaat van Philips om je hoofd kaal te scheren. Graag wil Testman, na een aantal weken […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com