You are here: Home » Fashion » Manitobah Mukluks

Manitobah Mukluks

geschreven door Constance

De laarzen van Manitobah Mukluks worden nog steeds met de hand gemaakt door de originele bewoners van Canada en de ontwerpen zijn gebaseerd op een traditie van duizenden jaren oud. De huidige modellen zijn hetzelfde als het model uit 1600 waarbij er nog steeds gebruik wordt gemaakt van schapenvacht en konijnenbont.

Fashionista’s zoals Paris Hilton, Kate Moss, Linsey Lohan en Kate Hudson zijn al fan. Er zijn 3 verschillende hoogtes verkrijgbaar en in leer en suède, waarbij er ook een aantal modellen versierd zijn met kralen. Natuurlijk ontbreekt ook dit jaar de Limited Edition niet en een deel van de opbrengst van deze laars komt terecht bij de originele stam waar de laars gemaakt wordt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?