You are here: Home » Schoenen & laarzen » Nieuwe collectie bij Duo Boots

Nieuwe collectie bij Duo Boots

geschreven door Constance

Ik heb alvast een kijkje mogen nemen bij de nieuwe collectie laarzen van Duo Boots. (Je weet wel, die laarzen voor dames met dikkere kuiten, zoals ikzelf.) Maar wist je dat ze ook schoenen verkopen in 3 wijdtematen?

Er zijn dit jaar 5 thema’s: Statement Glamour, The Female Dandy, Fabulously Fierce, Natural Beauty en First Lady. De modellen van Statement Glamour zijn chic en vrouwelijk: zo is er een overknee- en lieslaars van leer of croco, maar een 2-kleurige pump. The Female Dandy zijn eigenlijk herenmodellen vertaalt voor dames, dus veel platte modellen, ideaal onder een damespak. Bij de Fabulous Fierce trend moet je denken aan rockchicks, compleet met kettingen en studs, terwijl Natural Beauty voornamelijk modellen heeft in de kleuren taupe, bruin en tan. Tenslotte heb je bij First Lady de keuze uit vrouwelijke modellen, ideaal voor een avondje uit of onder je jurk naar kantoor.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com