Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • TASCHEN strooit met boeken TASCHEN strooit met boeken
  • Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes Altijd frisse sneakers zonder vieze luchtjes
  • Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie Lipault Paris lanceert haar najaarscollectie
  • Sans Soucis Outdoor Protection Sans Soucis Outdoor Protection
  • De IKEA wintercollectie komt eraan De IKEA wintercollectie komt eraan
  • Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen Anna van Mills; Ontwerp zelf het perfecte paar schoenen
shoppen

Nieuwe collectie bij Duo Boots

Ik heb alvast een kijkje mogen nemen bij de nieuwe collectie laarzen van Duo Boots. (Je weet wel, die laarzen voor dames met dikkere kuiten, zoals ikzelf.) Maar wist je dat ze ook schoenen verkopen in 3 wijdtematen?

Er zijn dit jaar 5 thema’s: Statement Glamour, The Female Dandy, Fabulously Fierce, Natural Beauty en First Lady. De modellen van Statement Glamour zijn chic en vrouwelijk: zo is er een overknee- en lieslaars van leer of croco, maar een 2-kleurige pump. The Female Dandy zijn eigenlijk herenmodellen vertaalt voor dames, dus veel platte modellen, ideaal onder een damespak. Bij de Fabulous Fierce trend moet je denken aan rockchicks, compleet met kettingen en studs, terwijl Natural Beauty voornamelijk modellen heeft in de kleuren taupe, bruin en tan. Tenslotte heb je bij First Lady de keuze uit vrouwelijke modellen, ideaal voor een avondje uit of onder je jurk naar kantoor.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?